Toppubli
Image default
Aanbiedingen

5 handige en leuke verjaardagscadeau; twee vliegen in één klap

Verjaardagen; you love them or you hate them. Of je zit er ergens tussenin, want misschien heb je juist wel zin om al je familieleden weer te zien, maar totaal geen zin om op zoek te gaan naar dat ene perfecte cadeautje dat én in de smaak valt bij de jarige, én ook nog eens relatief goedkoop… Gelukkig bestaan er een hoop cadeautjes die zowel praktisch als leuk zijn, die vallen in de categorie ‘kan niks mis mee gaan’. Ben je op zoek naar een cadeautje waarvan de jarige ‘m eigenlijk niet niet leuk kan vinden? Lees dan snel met ons mee en doe inspiratie op!  

 

Gepersonaliseerde mokken of waterflessen

Een mok met een leuke quote van de jarige, een favo foto of een inspirerende boodschap is een geweldige manier om een glimlach op iemands gezicht te toveren. Of is de jarige vaak op reis? Kijk dan eens of je een mooie waterfles cadeau kan doen; hartstikke handig, leuk en ook nog eens goed voor het milieu… wat wil je nog meer?

 

Tip!: kijk eens op Mepal voor een mooie waterfles. 

 

Lekker kokkerellen

Als de jarige een keukenprins of -prinses is, overweeg dan eens om handige keuken gadgets cadeau te doen. Denk bijvoorbeeld aan een ananassnijder, een keukenweegschaal of een kruidenrekje! Dubbele win, want naast dat de jarige het waarschijnlijk een hartstikke leuk cadeau vindt, schuif jij de volgende keer weer aan bij een nóg lekkerder maaltje! 

 

Aromatherapie diffuser

Misschien heb je er echt nog nooit van gehoord; een aromatherapie diffuser. Maar dat de naam lastig is en jij misschien echt totaal geen idee hebt wat het is, betekent niet dat het niet een ontzettend leuk cadeau is om te geven voor een verjaardag! Met een aroma diffuser kan de jarige een ontspannen sfeer creëren in zijn of haar huis; zo kiest hij of zij bijvoorbeeld voor de geur van lavendel of een andere fijne kruid. Door deze geuren kunnen stemmingen verbeteren en kan stress worden verminderd.

 

E-book reader

Misschien niet moeders mooiste, en ook helemaal niet zo leuk om van een e-reader te lezen als uit een echt boek met lekkere bladzijden, maar toch een ontzettend praktisch en handig cadeau! Als de jarige van lezen houdt, kan hij of zij nu elke zomervakantie met zoveel boeken als dat hij of zij maar wil op stap; talloze boeken op één apparaat, praktischer wordt het niet, toch? 

 

Linnen tas

Valt eigenlijk altijd in de smaak; een linnen tas. Wil je nou helemaal scoren, zoek dan eens op of je een linnen tas kan kopen met een unieke touch. Zo kan je een jarige uit Utrecht bijvoorbeeld een linnen tas cadeau doen met de Dom er op, een jarige uit Deventer eentje waar de skyline prachtig op te zien is, en iemand uit Den Bosch… iets met Bossche bollen?