Bouw een langdurige relatie op met het bedrijf waar u uw zaagsel gaat kopen

      Reacties uitgeschakeld voor Bouw een langdurige relatie op met het bedrijf waar u uw zaagsel gaat kopen

Heeft u een agrarisch bedrijf, dierentuin of paardenhouderij? Dan zult u regelmatig zaagsel als strooisel voor landbouwdieren of andere dieren nodig hebben. Zaagsel of vlas kopen lijkt misschien niet zo spannend maar u heeft vaak al grote hoeveelheden nodig en uw leveringen moeten wel met regelmaat binnenkomen. Een leverancier met een persoonlijke aanpak is dan ook wel zo wenselijk, u bent immers vaak met dit bedrijf in gesprek. Ga dan ook voor een bedrijf dat u zoveel mogelijk ontzorgt en dat met u meedenkt in termen van transport en wat het beste is voor uw dieren. Gewoon een goed product voor een eerlijke prijs kopen, dat is wat belangrijk is.

Vlas kopen voor bedrijfsdoeleinden bij een leverancier die in bulk kan leveren

Wist u dat u kunt kiezen uit verschillende soorten vlas als bodembedekking voor de stallen van uw dieren? Zo kunt u bijvoorbeeld speciaal vlas met een hoog absorberend vermogen kopen. Daarnaast is de kwaliteit van het geleverde product van groot belang. Bij vlas kopen dient u erop te letten dat u een brandvertragende soort koopt zodat het risico op brand tot een minimum beperkt blijft. Bij een gerenommeerde leverancier kunt u dan ook een offerte opvragen voor verschillende soorten zaagseloisel en in verschillende hoeveelheden. Daarnaast kan het ook prettig zijn om voor een leverancier te kiezen die er een eigen wagenpark op nahoudt zodat de bezorging van uw bestelling soepel verloopt.

Bij een goede leverancier kunt u verschillende soorten zaagsel kopen

Nu vraagt u zich misschien af waarom u verschillende soorten zaagsel nodig heeft. Dat zullen we u uitleggen. Zo kunt u kiezen uit bijvoorbeeld tarwezaagsel en gerstezaagsel, maar u kunt ook vlas kopen en andere vergelijkbare producten. Een specialist beschikt daarnaast over eigen transportmiddelen zodat u uw bestelling niet zelf op hoeft te halen. Bij de levering heeft de chauffeur een speciale vochtmeter bij zich waarmee gemeten kan worden of het vochtgehalte in het zaagsel niet te hoog is. Een te hoog vochtgehalte kan namelijk zorgen voor schimmel in het zaagsel en daardoor kunnen dieren ziek worden. Bij een groothandel kunt u zaagsel bestellen vanaf ongeveer 5000 kilogram.