Toppubli
Image default
Dienstverlening

De hovenier uit Etten-Leur zorgt voor vakkundig onderhoud aan uw tuin

Iedere tuin heeft zijn eigen onderhoud nodig. Heeft uw tuin veel onderhoud nodig, maar heeft u weinig tijd? Dan verzorgd de hovenier uit Etten-Leur graag het tuinonderhoud in de vorm van maatwerk. Er kan bijvoorbeeld volledig onderhoud worden uitgevoerd op basis van een jaarcontract. Maar ook losse snoeibeurten, het winterklaar maken van uw tuin, maaiwerkzaamheden en het onkruidvrij houden van sierbestrating vallen onder de werkzaamheden. Hierdoor bent u gegarandeerd van een stijlvolle tuin waarin u het hele jaar door onbezorgd in kunt genieten. Voor welke werkzaamheden schakelt u het hoveniersbedrijf in Etten-Leur in?

Een hoveniersbedrijf in Etten-Leur creëert rust, ruimte en sfeer door eenvoud

Het is belangrijk dat uw tuin een rustige, sfeervolle plek is. Daar zorgt Habro Tuinen wel voor. Het ontwerp wordt voor u aangelegd én met een jaarcontract ligt uw tuin er ook nog eens het hele jaar door mooi bij. Tijdens het ontwerp worden duurzame materialen meengenomen en zorgt het hovenier in de omgeving van Etten-Leur voor rustige beplanting. Wilt u graag meer weten over de diensten die u aan worden geboden? Neem telefonisch contact op en laat u informeren naar de mogelijkheden voor uw tuin door de hovenier in Etten-Leur.

Laat uw tuinontwerp realiseren door een hoveniersbedrijf in Etten-Leur

Wilt u de tuin bij uw nieuwe huis aanpakken? Of bent u toe aan een nieuwe tuin? In beide gevallen is het verstandig om een nieuw tuinontwerp te laten maken door de hovenier van Habro Tuinen in Etten-Leur. Een bijzonder tuinontwerp op maat is immers specialistenwerk. Heeft u een voorkeur voor een strakke of speelse indeling? Veel of weinig groen? En bestrating in een kleurrijk of neutraal kleurenpallet? Het team van het hoveniersbedrijf in Etten-Leur brengt uw wensen in kaart, om zodoende een ontwerp te realiseren die perfect aansluit op uw persoonlijke leefomgeving.