Toppubli
Image default
Meubels

Dit is het meest populaire jongensbed van 2020!

Nadat mijn zoontje een paar dagen geleden 6 jaar oud is geworden wordt het echt tijd voor een nieuw bed. Hij is ondertussen bijna uit zijn peuterbed gegroeid en dus wordt het tijd voor een normaal eenpersoonsbed. Waar ik mezelf als moeder vooral druk maak om een goed en veilig bed focust mijn zoontje zich er vooral op of het wel cool en stoer is. Dit is natuurlijk volkomen normaal aangezien kinderen van deze leeftijd natuurlijk graag ergens bij willen horen. Ik vroeg mij dus af waar de andere jongens uit zijn omgeving zoal in slapen en besloot dit te vragen aan hun moeders. Wat blijkt? Ze slapen allemaal in een autobed. Na dit te horen vroeg ik me af wat een autobed precies is, waarom een autobed nou zo populair is, waar je een autobed kunt kopen en of er ook leuke alternatieven zijn voor meisjes? Deze vragen komen in dit artikel aan bod zodat jullie medemoeders goed op de hoogte zijn wanneer uw kind vraagt om een autobed.

Wat is een autobed nou eigenlijk?

Nee, het is geen bed uit een auto of een echte auto met een bed erin. Een autobed is een bed in de vorm van een auto. Vooral voor kinderen spreekt een dergelijk bed direct tot de verbeelding, zij wanen zich namelijk een echte formule 1 coureur. Alhoewel het bed er dus uitziet als een auto is het onderhuids gewoon een simpel bed, u hoeft zich dus geen zorgen te maken over ingewikkelde bouwpakketten mocht u het bed willen verplaatsen.

Waarom is een autobed het meest populaire jongensbed?

De reden waarom een autobed het meest populaire jongensbed van 2020 is hoeven we u waarschijnlijk niet te vertellen, deze ligt namelijk erg voor de hand. Het bed lijkt namelijk op een auto, voor vele jongens het ultieme speelgoed. Sinds dat mijn zoontje groot genoeg is om te spelen is hij constant in de weer met speelgoedautootjes. En als hij de kans krijgt zit hij het liefst bij papa op schoot achter het stuur van een echte auto (wanneer deze geparkeerd is natuurlijk). Jongens en auto’s horen dus praktisch bij elkaar, niemand kijkt er dan ook van op dat dit het populairste jongensbed is.

Waar kunt u de leukste autobedden kopen

Als je autobed intypt op google vliegen de resultaten je direct om de oren. Er zijn erg veel verschillende websites die dergelijke bedden aanbieden. Mijn oog is echter gevallen op deze autobedden. Met hun brede aanbod veilige en goede kwaliteit autobedden in veel verschillende thema’s vindt u hier voor ieder wat wils. Schaf een mooi autobed aan in het thema van Cars of de Formule 1 en maak uw zoontje dolgelukkig!

Een leuk alternatief voor meisjes

Waar de meeste mensen ervan uitgaan dat een autobed echt voor jongens is, blijkt dit in de praktijk toch anders te liggen. Er bestaan namelijk ook hele leuke autobedden voor meisjes.

https://www.emob.be/