Douglas hout in verschillende vormen bestelt u hier

      Reacties uitgeschakeld voor Douglas hout in verschillende vormen bestelt u hier

Van schaaldelen tot aan planken en van regels tot aan balkhout. Een breed aanbod aan producten van Douglas hout bestelt u online bij Tuinhout Compleet. Het hout heeft van oorsprong een rood-bruine kleur en door de mooie vlamstructuur heeft het hout een warme uitstraling. Maar deze rood-bruine is niet de enige kleur die u kunt bestellen. Wat dacht u van een lichtbruine kleur of een eigentijdse uitstraling met zwarte planken? Dit aanbod en meer vindt u terug in de webshop van Tuinhout Compleet. Voor vragen over een van de producten of vragen over het bestelproces, staat het team van dit bedrijf graag voor u klaar.

Kies voor Douglas hout en profiteer van een lange levensduur

Een minimale levensduur van 10-15 jaar. Daar bent u van verzekerd. Houten constructies, vloerplanken of schuurtjes zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in de Nederlandse tuinen. En dat is niet voor niets! Door te kiezen voor een duurzame houtsoort geniet u jarenlang van een mooie kleur én bent u verzekerd van een product dat tegen een stootje kan. Daarom kiezen veel mensen voor Douglas hout. De onbehandelde variant heeft een minimale levensduur van 10-15 jaar en staat bekend om de prachtige kleur. Bestel Douglas hout en meer in de webshop van Tuinhout Compleet. Met een gemiddelde levertijd van 10 werkdagen heeft u uw bestelling ook nog eens razendsnel in huis.

Ramen en deuren van Douglas hout

Op zoek naar ramen en deuren? Zoek in dat geval niet verder. Wellicht bouwt u binnenkort een tuinhuis of een schuur. De poort achter het huis is aan vervanging toe. Of u zoekt dag- en nachtsloten om de beveiliging rondom uw woning te vergroten. In alle gevallen is het verstandig om het aanbod aan ramen en deuren van Douglas hout te bekijken. Veel deuren worden geleverd met glas, excl. hang en sluitwerk en zijn linksdraaiend of rechtsdraaiend. Maar in het aanbod van Tuinhout Compleet vindt u ook een dag- en nachtslot van rvs, speciaal gemaakt voor tuindeuren. Voor welke ramen of deuren u ook kiest, u bent met alle modellen verzekerd van een mooie en rustieke uitstraling.