Toppubli
Image default
Zakelijke dienstverlening

Duurzame laadpunten voor uw elektrische bedrijfswagen

De kans is groot dat u als werkgever bewust bezig bent met het milieu. Zo kunt u uw medewerkers bijvoorbeeld met een elektrische bedrijfswagen laten rondrijden. Dat is een slimme en ecologische keuze. U moet dan natuurlijk wel laadpunten voor die elektrische voertuigen voorzien. Hiervoor kunt u ChargePro inschakelen. Deze installateur van laadpalen rust uw bedrijfsparking of garage op een snelle en efficiënte manier uit met elektrische laadpunten. Dit speelt zeker in uw voordeel. Personeel en klanten met een elektrische wagen zullen u dankbaar zijn dat zij hun auto tijdens een bezoek aan uw bedrijf kunnen opladen.

Waarom kiezen voor laadpunten voor elektrische wagens?

Wanneer u als werkgever publieke laadpunten voor een elektrische bedrijfswagen laat plaatsen, dan geniet u van heel wat voordelen. Deze specialist is installatiepartner van het merk New Motion. Dit zorgt ervoor dat u tussen meer dan 64.000 publieke laadpalen te vinden bent. U biedt uw werknemers en klanten de vrijheid om hun elektrische (bedrijfs)wagen overal op te laden. Met de laadpunten van deze expert kunt u tot acht keer sneller laden en heeft u steeds inzicht en controle op uw laadsessies. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een compleet pakket van deze specialist. Met dit pakket ervaart u het comfort van een eigen laadpaal. Twijfel dus niet langer en bespreek met deze experts de laadoplossing voor uw elektrische bedrijfswagens. Het is zelfs mogelijk dat u in aanmerking komt voor een gratis laadpaal!

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u laadpunten laten installeren voor uw elektrische bedrijfswagen? Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn en wat deze installateur van laadpalen voor u kan betekenen? Neem dan contact op met de medewerkers van ChargePro en vraag naar de mogelijkheden. Het personeel staat steeds voor u klaar en biedt een antwoord op al uw vragen. U kunt ook steeds een vrijblijvende offerte aanvragen zodat u zicht krijgt op de kostprijs van laadpunten voor elektrische voertuigen.

Gerelateerde artikelen

Het reinigen van de dampkappen in je horecakeuken laat je over aan een expert

Red uw onderneming met de procedure gerechtelijke reorganisatie

Bij deze professional kunt u een inspirerende 3D animatie laten maken