Toppubli
Image default
Hobby en vrije tijd

Heerlijk escapisme in deze escape game

Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit voor je volgende uitstapje met vrienden, familie of collega’s? Wat dacht je dan van een escape game? Deze activiteit kan namelijk altijd doorgaan, ongeacht de weersomstandigheden of het tijdstip. Daarbij zorgt het ook voor een betere band met alle groepsleden wanneer je samen aan de slag gaat met dit soort uitdagingen. Met al je groepsleden kom je in een ruimte terecht en het is de bedoeling om zo snel mogelijk te ontsnappen. Hiervoor hoef je niet de deur uit de scharnieren te beuken, maar vele raadsels, puzzels en mysteries oplossen die verspreid over de kamer te vinden zijn. Bij De Gouden Kooi in Mechelen vind je werkelijk de leukste escape games.

Waan je even in een andere wereld

Bij De Gouden Kooi krijg je de keuze uit vier verschillende rooms. Zo kun je in de ene op een ruimtereis door het heelal gaan terwijl je in een andere escape game op zoek gaat naar een schat in Centraal-Amerika. De inkleding en het achtergrondverhaal bij elke escape game zorgt ervoor dat je inlevingsvermogen geprikkeld wordt. Jouw gezelschap zal zich zorgeloos amuseren gedurende de tijd in de escape room. Daarbij is het belangrijk om georganiseerd aan de slag te gaan en rollen te verdelen onder de groepsleden. Alleen door een heldere communicatie, goede samenwerking en coördinatie en doeltreffende werkwijze zal je in de opdracht slagen. Wanneer jullie de laatste deur uitgaan, komen jullie als een sterke eenheid naar buiten.

Waag je aan deze uitdaging

Heb jij zin om mee te doen aan een van de escape games van De Gouden Kooi? Wees dan op tijd met het reserveren van een datum, tijd en escape room. Omdat het vaak redelijk druk kan zijn, wil je zeker niet voor onaangename verrassingen komen te staan en aankomen wanneer er geen plaats is. Bespreek daarom alvast met je groep op voorhand welke room jullie willen aangaan en laat de medewerkers weten wanneer jullie willen langskomen.

https://degoudenkooi.be/