Hoe ziet uw perfecte waterdichte koffer of flightcase op maat eruit?

      Reacties uitgeschakeld voor Hoe ziet uw perfecte waterdichte koffer of flightcase op maat eruit?

U profiteert altijd van een goede garantie en service als u langsgaat bij de kofferspecialist. Hier vindt u een ruim assortiment koffers voor verschillende doeleinden. En wist u dat u zelfs het interieur helemaal op maat kunt laten maken? Dat is de service die u kan verwachten van een specialist. U kiest uit verschillende materialen, zoals EPP, kunststof, aluminium en schuim. Heeft u een specifiek materiaal op het oog voor uw waterdichte koffer of speciale flightcase op maat? Geef uw wensen door en ontvang een oplossing op maat. Door de ruimschootse ervaring op het gebied van maatwerk sinds 1959, gaat het team van Kofferfabriek Gefken geen enkele uitdaging uit de weg.

Verschillende innovaties voor een flightcase of waterdichte koffer

Wilt u een aantal koffers aanschaffen voor uw onderneming? Wat zijn dan uw wensen? Een koffer met LED verlichting of een flightcase met gps misschien? In alle gevallen kunt u terecht bij een gespecialiseerd bedrijf. Hier ontvangt u een koffer van de beste kwaliteit. De mogelijkheden van deze innovaties zijn eindeloos. Biometrische gegevens worden op het hoogste beveiligingsniveau uitgegeven en gecontroleerd en u voorkomt u diefstal en houdt u uw koffer in de gaten. Heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld voor een waterdichte koffer of flightcase op maat? Kofferfabriek Gefken zit graag met u om tafel om innovatieve toepassingen tot een succes te brengen.

Verschillende mogelijkheden met een waterdichte koffer

U kiest altijd uit een ruim assortiment als u op zoek bent naar een koffer voor uw onderneming. De specialist bekijkt uw branche en wensen die daarbij horen. Wellicht bent u op zoek naar een stof- en waterdichte koffer of wilt u een flightcase op maat laten maken. Kofferfabriek Gefken biedt dé uitkomst voor professionals binnen bijvoorbeeld de maritieme en industriële werkomgeving. Het bedrijf is een begrip sinds 1959 en biedt een breed scala aan mogelijkheden. Of het nu gaat om één exemplaar of duizenden, in beide gevallen gaan de vakmannen graag met uw wensen aan de slag. Wat voor soort koffer wilt u op maat laten maken?