Kies je favoriete tegels voor je woning in de grote showroom vlakbij Rotterdam

      Reacties uitgeschakeld voor Kies je favoriete tegels voor je woning in de grote showroom vlakbij Rotterdam

Droomt u van een mooie stenen vloer voor uw woning? Wilt u graag inspiratie opdoen voor uw woning? Voor de grootste collectie vloertegels en andere tegels in de regio Rotterdam moet u bij KROON Vloeren in Steen zijn. Hier vindt u tegels in alle soorten en maten. En u krijgt onmiddellijk een idee hoe de tegels eruitzien op uw vloer of aan de wand van uw badkamer, woonkamer of toilet. De wandtegels worden namelijk gepresenteerd aan de wand, en ook de vloertegels worden gepresenteerd op de plek waar ze horen, namelijk op de grond. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Of u nu op zoek bent naar keramische tegels, houtlook tegels, plavuizen of natuursteen tegels, bij de specialist vindt u het allemaal!

 

Kies voor een ruimtelijk effect met mozaïek tegels van de specialist in de regio Rotterdam

Een ruimte groter doen lijken doet u het eenvoudigst met mozaïek tegels voor in uw badkamer of toilet. Door de kleinere tegels lijkt uw badkamer of toilet groter. Ook als keukentegel doen mozaïek tegels van de specialist in stenen vloeren uit de regio Rotterdam het goed in verschillende ruimtes. Pak helemaal uit met een mooi patroon of kies voor accenten van mozaïek tegels. Zo combineert u deze mozaïektegels prachtig met de vloertegels in uw badkamer of toilet. De mozaïektegels worden in de grote showroom los gepresenteerd, zodat u gemakkelijk uw eigen patroon kunt ontwerpen. Ook kunt u deze tegels gemakkelijk combineren met de wand- en vloertegels, zodat het een mooi geheel vormt. 

 

Praktische tegelstroken van de expert in tegels in de regio Rotterdam

Heeft u al eens gehoord over tegelstroken? Deze zijn namelijk erg praktisch en eenvoudig te plaatsen op een wand. Het mooiste resultaat krijgt u, als u voor de tegelstroken dezelfde kleur kiest als voor de vloertegels. Wilt u toch een meer gevarieerde uitstraling? Dan kunnen de tegelstroken natuurlijk ook geleverd worden in een andere kleur. KROON Vloeren in Steen, de specialist in tegels in de regio Rotterdam, adviseert u graag. Tegelstroken zijn ook uitermate geschikt voor het realiseren van een mooi effect door het leggen van accenten met kleinere stukken tegelstrook. Zo maakt u van uw badkamer of toilet een mooie ruimte met een eigen uitstraling.