Toppubli
Image default
Dienstverlening

Kies voor de comfortabele Soludis schoenen

Bent u op zoek naar een modieuze schoenen die u ultiem comfort bieden? Dan zijn de Soludis schoenen van Beterlopenwinkel wellicht iets voor u. U vindt schoenen van dit merk voor dames en heren en met veter of met klittenbandsluiting. Bovendien is er gebruikgemaakt van de meest aparte leersoorten, zoals slangenprint en bloemen. En wist u dat Soludis schoenen erg comfortabel zitten? Er bevindt zich een perfecte drukverdeling op de wreef door zacht en comfortabel materiaal. U ervaart geen druk bij de enkels door de gepolsterde randen. En u heeft zeker baat bij de goede schokdemping van deze modieuze schoen.

Welke Solidus schoenen passen bij uw voeten?

Voor iedere voet is er een passende Solidus schoen. En dat is handig, vindt u niet? Zo weet u zeker dat de schoen perfect aansluit op uw voet. Heeft u een smalle hiel en een brede voorvoet? Voor u is er dan een Hedda-model ontwikkeld in drie verschillende wijdtematen. Als u last heeft van gevoelige voeten, diabetes of reuma, kiest u voor de Solicare Soft schoenenlijn. Deze heeft een naadloze, goed ademende, antibacteriële en zachte voering. Ook als u hamer- of klauwtenen heeft, vindt u bij Beterlopenwinkel de juiste Solidus schoenen voor uw voeten.

Solidus schoenen laten aanmeten door een specialist

U weet het best hoe schoenen zitten als u ze aan heeft. Daarom komt u het best langs bij Beterlopenwinkel aan de Splinterlaan 158 in Leiderdorp. Dit is eenvoudig te bereiken vanuit Alphen aan de Rijn, Leiden, Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Zoetermeer en Voorschoten. U kunt uw Soludis schoenen laten aanmeten door een van de schoenenexperts. Zij vertellen u welke schoenenlijn het best bij uw voeten passen. Heeft u niet de gelegenheid om naar Leiderdorp te komen? En bestelt u liever uw schoenen online? Ook dat is mogelijk. Binnen drie dagen wordt uw bestelling gratis bij u thuisbezorgd. Dat is de service die u van Beterlopenwinkel kunt verwachten.