Kies voor een professional om uw dak of vloer te laten coaten

      Reacties uitgeschakeld voor Kies voor een professional om uw dak of vloer te laten coaten

Als een nieuw gebouw wordt opgeleverd, is er grote kans dat het bouwbedrijf dat het gebouw heeft gerealiseerd de vloer of het dak heeft laten coaten. Dit zijn namelijk standaard werkzaamheden die plaatsvinden voor de oplevering van het gebouw. De vloer en het dak worden als het ware van een kunststoflaag voorzien. Men kan kiezen voor verschillende soorten coatings. De keuze is afhankelijk van diverse factoren. Zo zal men moeten kijken naar decoratieve wensen, maar ook de benodigde functionaliteit en fysieke omstandigheden. Een coating bestaat uit twee componenten. Vaak gebruikt men Epoxy coatings, die bestaan uit oplosmiddelvrije gekleurde epoxy harssystemen en hoogwaardige kwartsvulstoffen. Er is een gladde en grove variant. Epoxy coating heeft veel voordelen, zo is het waterdicht, naadloos en zwaar belastbaar. Laat u altijd eerst goed adviseren voordat u begint met het coaten van dak of vloer.

Dak en vloer coaten in geval van calamiteiten

Het is logisch dat niemand zit te wachten op een ongeluk. Toch is het belangrijk om er rekening mee te houden want een ongeluk zit in een klein hoekje, dus het is altijd mogelijk dat er bepaalde calamiteiten ontstaan. Zo kan er brand-, roet- of stormschade zijn, maar ook kan er wateroverlast, een explosie of een inbraak zijn geweest. De schade die dan ontstaat, moe door een ervaren en professioneel bedrijf worden hersteld. Soms hoeft alleen schoongemaakt te worden. Het kan echter ook dat meer werkzaamheden noodzakelijk zijn, zoals het opnieuw coaten van dak en vloer. Er wordt dan een coating aangebracht op het dak of de vloer die zorgt dat deze waterdicht en zwaar belastbaar is. Bovendien ziet de vloer of het dak er zo weer mooi uit. Het dak of de vloer coaten na calamiteiten laat u over aan een specialist.  

Reinigingsadvies en werkzaamheden als dak en vloer coaten

Wilt u graag de diensten van een specialist op het gebied van industriële reiniging inschakelen? Wenst u bijvoorbeeld uw dak of vloer te coaten? Dan is het natuurlijk wel belangrijk om in zee te gaan met een ervaren bedrijf dat is gespecialiseerd op verschillende gebieden. Zo zijn er tal van bedrijven die naast het coaten van dak en vloer ook in te schakelen zijn voor andere werkzaamheden. Wat denkt u bijvoorbeeld van gevelreiniging, graffitiverwijdering, straatwerk en silo onderhoud. Al deze diensten kunnen op professionele, deskundige, betrouwbare en flexibele manier worden verricht. Ook kan een specialist u reinigingsadvies of advies over het coaten van dak en vloer geven.