Toppubli
Image default
Particuliere dienstverlening

Kies voor goed Vaillant onderhoud door een ervaren vakman

In veel huizen is een cv-ketel geïnstalleerd voor verwarming en warm water. Deze ketel heeft regelmatig onderhoud nodig. Voor Vaillant onderhoud kunt u beroep doen op een ervaren installatie- en onderhoudsbedrijf in uw regio. Met regelmatig onderhoud voorkomt u problemen aan de ketel. Als de ketel goed onderhouden wordt, is de kans op een storing een stuk kleiner. Een storing komt vaak op een ongelukkig moment. ’s Avonds of in het weekend, als u voor het laten langskomen van een monteur extra moet betalen. De ketel jaarlijks laten onderhouden kan dit soort problemen voorkomen.

Hoe lang gaat mijn cv-ketel mee?

De aankoop van een cv-ketel is een kostbare investering. Daarom is het vanzelfsprekend dat u hier voor langere tijd plezier van wilt hebben. Een HR cv-ketel gaat gemiddeld zo’n 15 jaar mee. Daar moet wel bij gezegd worden dat hiervoor regelmatig onderhoud nodig is. Als de ketel geen goed onderhoud krijgt, verkort dat de levensduur aanzienlijk. Na het stookseizoen, dus in april of mei, maakt u daarvoor een afspraak met Muysers Techniek. Zij zijn gespecialiseerd in Vaillant onderhoud in de provincie Antwerpen. Tijdens een servicebeurt wordt de ketel helemaal nagekeken en worden indien nodig onderdelen vervangen. Zo kunt u weer een jaar storingvrij stoken.

Bespaar kosten met een goed onderhouden ketel

Als u uw Vaillant onderhoud regelmatig laat uitvoeren, bespaart u op den duur kosten. Natuurlijk betaalt u voor een onderhoudsbeurt. Maar de kans is groot dat de ketel daardoor langer meegaat. U kunt de aankoop van een nieuwe cv-installatie dus langer uitstellen, waardoor het rendement hoger wordt. Het is ook belangrijk dat u meteen een monteur laat komen als u merkt dat er iets mis is. Ruikt u een gaslucht? Dan is er haast geboden en belt u direct. Als er andere storingen zijn kunt u tijdens de kantooruren een afspraak maken voor extra onderhoud aan de cv-ketel.

 

https://www.muyserstechniek.be/