Toppubli
Image default
Aanbiedingen

Laadpalen voor bij u thuis door een aannemer elektriciteit

Wilt u thuis een laadpaal laten installeren voor uw elektrische wagen? Dan kunt u rekenen op een aannemer gespecialiseerd in elektriciteit. Bij Helfa vindt u gegarandeerd een elektricien nabij Kapellen, met de nodige ervaring en expertise om dit voor u in goede banen te leiden. Zij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en u kunt op hen rekenen voor al uw algemene elektriciteitswerken. Aangezien ze zeven dagen op zeven bereikbaar zijn, zit u bovendien nooit zonder stroom, ook niet in het weekend.

Kies voor handige laadpalen bij u thuis

Nog een handige manier om ervoor te zorgen dat u nooit zonder stroom zit, is zonnepanelen laten installeren. Deze slagen namelijk energie op die u niet meteen gebruikt, zodat u deze kunt inzetten wanneer er geen zon is of tijdens een stroompanne. Ook kunnen deze zonnepanelen een laadpaal van energie voorzien. Kiezen voor laadpalen is een ecologische beslissing, maar het komt ook uw portefeuille ten goede, net zoals zonnepanelen. Met een laadpaal voor thuis, kunt u veilig en gemakkelijk uw wagen opladen bij uw woning. Zo’n laadstation heeft een aangepaste bekabeling en een controller die zorgt voor het gecontroleerd opladen van uw elektrische of hybride wagen, en dat allemaal op uw eigen oprit. Hierdoor kunt u trouwens veiliger, maar ook sneller opladen, dan via een gewoon stopcontact met bestaande bekabeling. Elk laadtoestel dat een elektricien in de regio Kapellen voor u kan installeren, heeft een energiezuinig ledlampje, zodat u steeds de status van het laden kunt opvolgen. Deze aannemer elektriciteit biedt bovendien heel wat verschillende en slimme laadoplossingen voor bij u thuis aan. Zo kunt u kiezen voor laadpalen in verschillende vormen en modellen. Meestal zijn ze ook voorzien van slimme software. U kunt kiezen voor een standaard klassieke laadpaal, maar ook voor een laadstation aan de muur. De keuze is volledig aan u, en nadien komt een elektricien in de regio Kapellen dit allemaal voor u regelen.

Vraag om raad

Bent u benieuwd welke laadpaal geschikt is om bij uw woning te laten installeren. Dan kunt u steeds contact opnemen met Helfa om dit te bespreken met de aannemer elektriciteit. Ze helpen u maar al te graag verder, zodat u energiezuiniger en goedkoper kunt leven. Samen met u bekijken ze welk type laadsysteem het beste bij u en uw wagen past.