Toppubli
Image default
Business

Mr11 led lampen 12v

Een van de meest populaire soorten LED-lampen, is de MR11 12V LED lamp voor gebruik bij auto-, campers, boten en caravans, maar ook voor binnentoepassingen zoals voor gerichte verlichting in winkels of museum vitrines.

De MR11 is een lage-volt lamp die vaak gebruik maakt van een GU4 basis. Ze komen in lamp of capsule variëteiten en lage spanning contactdozen die zijn bedoeld om te worden aangesloten op een transformator om de spanning te verlagen tot een beheersbaar 12V DC.

 

Net als alle andere LED-lampen, heeft de MR11 een uitzonderlijk lange levensduur, waarbij het voor de gebruikers aanzienlijke energiebesparend is. Dit gebeurd zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het licht dat elke lamp uitzendt.

Een van de grootste kenmerken van MR11 LED-lampen is hun snelle start-up, hij gaat dus meteen aan zodra de schakelaar wordt omgedraaid.

De kamer zal onmiddellijk op volledig worden verlicht.

MR11 LED-lampen geven bovendien zacht en comfortabel licht, dat prettig is voor de ogen. De MR11 is de perfecte keuze voor accentverlichting en voor het benadrukken van decor.

In het algemeen kunnen MR11 lampen meer dan 22 jaar meegaan als ze nu zelden of regelmatig worden gebruikt.

Dit is een groot verschil met het frequent moeten vervangen van een gloeilamp.

LED’s verminderen ook de energiekosten, zodat gebruikers veel geld kunnen besparen dat normaal naar de nutsbedrijven ging.

MR11 LED’s zijn ook ontworpen in relatief dezelfde grootte en vorm als standaard halogeen lampen. De vervanging en het omschakelen van halogeen naar LED is een naadloze, vooral bij gebruik van bijvoorbeeld installaties en indoor decoratieve armaturen.

MR11 LED-lampen zijn er in verschillende wattage verkrijgbaar. Het beste is om uw elektricien te raadplegen wanneer u van plan bent om uw verlichting en installaties aan uw woning thuis of auto te vervangen.

Als u van plan bent hoge kwaliteit LED-lampen aan te schaffen moet u er wel op toezien de beste winkels zowel on als offline te kiezen.

Zoek een bedrijf uit dat voldoende garantie biedt op al hun producten, zodat u geen spijt krijgt

https://www.leds-depot.be/led-12v/mr11-led-lampen.html

Gerelateerde artikelen

Het waarborgen van personeel

Software voor alle administratie van personeel

Uiterlijk is minder belangrijk dan we denken