Voldoe aan de juiste regels voor mbo examens met een specialist

      Reacties uitgeschakeld voor Voldoe aan de juiste regels voor mbo examens met een specialist

Als school dient u met diverse zaken rekening te houden als u mbo examens gaat afnemen. Het College voor Toetsen en Examens (CvTE) heeft meerdere regels opgesteld, waar elke school in Nederland zich aan moet houden. Merkt u dat de regels nog niet helemaal duidelijk voor u zijn? Maar wilt u hier wel goed aan voldoen? Zodat examens goed en op een geldige manier worden afgenomen? Dan kan het slim zijn om de examinering van mbo examens uit handen te geven aan een specialist. Onafhankelijk examencentrum Eureka Examens helpt u de examens volgens alle regels af te nemen. Kwaliteit en betrouwbaarheid, daar draait het om.

Minder druk op uw organisatie door het afnemen van mbo examens over te laten aan een specialist

Heeft uw school ook vijf afnameperiodes van examens in een jaar? Dit geldt voor iedere school in Nederland, al kunnen deze afnameperiodes variëren per school. Echter, de afnameperiode van het centraal examen staat landelijk vast. Dit kan uw school een behoorlijke druk opleggen, met name op de organisatie van uw examinering. Gelukkig kunt u de hulp van een onafhankelijk examencentrum als Eureka Examens inschakelen. Zij helpen u de mbo examens zonder problemen af te nemen. De specialist heeft een landelijk dekkend netwerk van examenlocaties en beschikt over voldoende surveillanten. U profiteert van een betrouwbare examinering door Eureka Examens. Capaciteitsdruk bij het afnemen van uw mbo examens is dus zo opgelost.

Complete ontzorging van mbo examens én andere examens en toetsen

Het eind van het jaar staat weer voor de deur en dat betekent dat het tijd is voor mbo examens. Wilt u hier hulp bij ontvangen? Ga dan eens langs de specialisten van Eureka Examens. Dan weet u namelijk zeker dat u over voldoende examenlocaties beschikt én dat er voldoende surveillanten kunnen worden ingezet. Maar de specialist helpt u niet alleen bij de afname van mbo examens. U wordt ook compleet ontzorgd bij het plannen, het organiseren en het afnemen van allerlei andere examens. Denk bijvoorbeeld aan intaketoetsen en instellingsexamens. De afname van examens en toetsen is op die manier altijd goed geregeld.