Wat voor video wilt u terug laten komen gedurende de uitvaart?

      Reacties uitgeschakeld voor Wat voor video wilt u terug laten komen gedurende de uitvaart?

Nadat er iemand in uw naaste familie is overleden komt u in een turbulente periode terecht. U moet de begrafenis of crematie regelen en tegelijkertijd komen er veel verdriet en emoties bij kijken. Bij het overlijden van een dierbare, is het moeilijk is om belangrijke beslissingen omtrent de begrafenis en crematie te moeten nemen. Uitvaart en Techniek ontzorgt u graag op het gebied van video. Wilt u graag een foto van uw dierbare tonen en op schermen? Een fotopresentatie? Of een video waar u mooie herinneringen aan heeft? Het enige wat u hoeft te doen, is uw wensen door te geven. Zo weet u zeker dat video tijdens de uitvaart tot in de fijnste details wordt geregeld.

Combineer video met audio voor de uitvaart

Moet u een begrafenis of crematie gaan regelen? Omdat er iemand van uw naaste familie is overleden? Er zijn dan ontzettend veel zake die erbij komen kijken. De kans is groot dat uw hoofd daar niet naar staat en dat u liever uw energie steekt in het rouwproces. Kies er daarom voor om niet alleen de video van de uitvaart uit te besteden, maar ook de audio aan hetzelfde bedrijf over te laten. U weet hierdoor zeker dat de muziek goed geregeld is én dat sprekers goed te verstaan zijn. Het geluid wordt goed verdeeld over alle speakers en uw wensen omtrent de muziek en/of video vormen het uitgangspunt. Wat voor wensen wilt u terug laten komen?

Video in de vorm van live streaming tijdens de uitvaart

Het overlijden van een dierbare komt altijd als een schok. Is er iemand in uw familie plotseling overleden? Of heeft u een grote familie? In beide gevallen zijn er veel gasten aanwezig tijdens de uitvaart. U wilt natuurlijk dat iedereen de foto’s en video’s goed kan zien. Ook achterin de kerk of zaal. Als er genodigden zijn die geen goed zicht hebben op de plechtigheid, kiest u bijvoorbeeld voor een camera met live streaming op een of meerdere schermen. Uiteraard kan ook de volledige uitvaart worden gefilmd en ontvangt u deze video achteraf. Het team van Uitvaart en Techniek neemt graag de tijd voor u, om zodoende alle mogelijkheden te bespreken.