Toppubli
Image default
Vakantie

Deze expert staat in voor het vervoer tijdens uw dagreizen

Wie houdt er nu niet van een dagje uit? Er is niets leuker dan met een gezelschap nieuwe plekken te ontdekken. Dagreizen zijn hier ideaal voor. U trekt er een hele dag op uit en geniet van een combinatie van inspanning en ontspanning. Uiteraard heeft u wel vervoer nodig om op de bestemming te geraken. Hiervoor doet u best beroep op De Reisvogel uit Waregem, West-Vlaanderen. Deze vervoersspecialist regelt vervoer in alle soorten en maten, en is uw ideale partner tijdens al uw dagreizen. Deze specialist helpt u graag bij de hele organisatie van uw dagreizen! Trekt u er op uit met uw jeugdbeweging of heeft uw grote groep gewoonweg vervoer naar de luchthaven nodig? Het maakt niet uit waarvoor u deze professional inschakelt, de vakkundige medewerkers staan voor u klaar.

Wagenpark om U tegen te zeggen

Deze vervoersspecialist beschikt over een wagenpark om U tegen te zeggen. Met 13 ruime en luxueuze autocars en 20 ervaren chauffeurs, is er altijd wel vervoer voor uw dagreizen beschikbaar. Over comfort hoeft u zich geen zorgen te maken. De bussen beschikken allemaal over een wc en tv; wat ze dus uitermate geschikt maakt voor zowel dagreizen als meerdaagse reizen. In sommige gevallen is er zelfs een koffiebar aan boord! Wacht dus niet langer en reserveer een autocar bij deze expert. Bent u benieuwd en wilt u het wagenpark al eens bewonderen? Dat kan in het fotoalbum op de website van deze vervoersspecialist.

Bekijk het wagenpark en reserveer tijdig een autocar

Heeft u enkele dagreizen in of rond West-Vlaanderen op de planning staan en wilt u De Reisvogel uit Waregem inschakelen voor het vervoer? Wacht dan niet te lang en neem contact op met de enthousiaste medewerkers om een autocar te reserveren. Zo weet u zeker dat u op de dagen van uw dagreizen op vervoer kunt rekenen en dat uw gezelschap comfortabel de weg op kan. Heeft u vragen of krijgt u op voorhand graag een idee over de kostprijs? Neem dan telefonisch contact op met deze expert, of vul het online contactformulier in.

https://www.reisvogel.be/