Toppubli
Image default
Particuliere dienstverlening

Vastgoed investeren is dé manier om rendement te krijgen op uw vermogen

Bent u op zoek naar manier om meer rendement te krijgen over uw vermogen? Dat is zeer logisch! Met de huidige rentestanden op de bank en de druk op de grootste financiële instellingen om negatieve rente te gaan berekenen, is het een zeer normale stap om mogelijkheden te verkennen. Een van de mogelijkheden om meer rendement over uw vermogen te krijgen, is investeren in vastgoed. Het is echter aan te raden om hiervoor te vertrouwen op een specialist op dit gebied, wellicht een partij die al jarenlang bekend is in de wereld van vastgoed én die een zeer goede naam heeft opgebouwd. Uiteraard spreken we hier over Center Parcs Vastgoed: dé investeringsmogelijkheid van het jaar!

Maak gebruik van de complete ontzorging die deze vastgoedbeheerder biedt

Om investeren in vastgoed beschikbaar te maken voor het grote publiek is het voornamelijk belangrijk dat er duidelijkheid is. Center Parcs Vastgoed heeft hier zeer goed op ingespeeld door de voorwaarden van hun vastgoed duidelijk te omschrijven, zodat u als investeerder weet waar u aan toe bent als u gaat investeren. Daarnaast ontvangt u van Center Parcs Vastgoed complete ontzorging, van het moment dat u interesse toont in het vastgoed tot het einde van de periode dat uw investering loopt. Ook de verhuur en het onderhoud van de vakantiewoning, het vastgoed waarin u gaat investeren, wordt uitgevoerd door Center Parcs Vastgoed. U hoeft dus enkel te beslissen welke vorm van investering u wilt doen!  

Maak een afspraak, vraag het portfolio aan en krijg rendement!

Bent u eraan uit en kiest u ervoor om te investeren in het vastgoed van Center Parcs Vastgoed? Dan helpt een van de accountmanagers u graag verder. Uiteraard bent u ook in de gelegenheid om vragen te stellen en een portfolio aan te vragen met alle verschillende investeringsmogelijkheden. Vraag het portfolio online aan of maak direct een afspraak met een financieel adviseur van Center Parcs Vastgoed.

https://www.centerparcs-vastgoed.be/