Toppubli
Image default
Business

Kartonnen dozen

Bij de Dozenhal is het mogelijk om kartonnen dozen in allerlei soorten en maten de krijgen! Als het gaat om de juiste maat vinden voor het transport van uw producten, dan zit u bij ons goed. Op onze website is een handige zoektool geplaatst waarmee u enkel de gewenste afmetingen van de dozen hoeft in te voeren, en hoeveel stuks u wilt hebben. Vervolgens wordt er gekeken in de voorraad of we ze ook hebben. Die kans is overigens vrij groot, de Dozenhal heeft namelijk een voorraad met meer dan 2500 verschillende formaten, die allemaal opgeslagen liggen op wel 10 000 pallets! Het handige van de zoektool is dat het tegelijkertijd resultaten geeft voor dozen die in de buurt komen van de door u gewenste afmetingen. Dat maakt het zoeken een stuk makkelijker.

Kartonnen dozen van de Dozenhal in België

Alleen bij de Dozenhal is het mogelijk om zo veel variatie in kartonnen dozen te krijgen. Dat geldt voor zowel de afmetingen als de verschillende soorten dozen die we verkopen! Naast het feit dat we zo veel variatie hebben in de dimensies, hebben we ook dozensoorten die ieder op hun beurt geschikt zijn voor het vervoer van speciale producten. Neem onze tabaksdozen, die zijn extra stevig gemaakt waardoor ze ideëel zijn voor het vervoer van zwaar materiaal. Of onze containerdozen, deze zijn extra groot en dus ook geschikt om extra grote producten mee te vervoeren! Daarnaast verkoopt de Dozenhal ook nog oude dozen. Oude dozen? Jazeker, dat zijn dozen die na het eerste gebruik nog in prima staat zijn. Wij vinden het zonde om deze meteen weg te gooien om te recyclen, daarom bieden we deze dozen tegen een lagere prijs aan onze klanten. Beter voor het milieu, én de portemonnee!

Kies voor kwaliteit!

Zo ziet u, alleen bij de Dozenhal kunt u zo veel mogelijkheden omtrent kartonnen dozen verwachten vergeleken met andere bedrijven die dozen verkopen. Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt, krijgt u deze de volgende dag al binnen! Wanneer u vervolgens bestelt, is het mogelijk om de zending de volgende dag al te versturen!

Gerelateerde artikelen

Wat te doen bij daklekkage als huurder?

Telefoonaccessoires kopen

Maak je aanwezigheidsregistratie digitaal