Toppubli
Image default
Woning en Tuin

Maak een afspraak om een zwembad te laten plaatsen voor de zomer

Hoe kan u uw tuin nog beter klaar maken voor de zomer dan met een prachtig zwembad? In Alegria uit Melle, nabij Gent, svindt u de ideale installateur wanneer u een zwembad wil laten plaatsen. Zij hebben al veertig jaar ervaring en meer dan 1.500 geslaagde projecten achter de kiezen. Een installateur met meer ervaring gaat u niet snel vinden!

Prachtige zwembaden gerealiseerd door een expert

Op de website van deze installateur vindt u een handig overzicht van alle soorten zwembaden die u bij hen kan bestellen. Wanneer u een zwembad wil laten plaatsen kan u gewoon door de website scrollen en uw favoriete vorm kiezen. Bij hen kan u een houten zwembad laten plaatsen dat gemaakt is van kwaliteitsvol Noord-Europees hout. Deze zwembaden zijn opbouwzwembaden en kunnen in verschillende vormen gekozen worden. Vervolgens kiest u de grootte en de dag van uw afspraak. Hetzelfde concept geldt voor de Zodiac-zwembaden. Om dit soort zwembad te laten plaatsen heeft u geen bouwvergunning nodig. Zelfs zonder vergunning kan u dus kiezen voor optimaal en volwaardig zwemgenot in eigen tuin. En ook wanneer u een bouwkundig zwembad wil laten plaatsen kan u bij deze installateur terecht. U kan kiezen uit drie luxueuze uitvoeringen, waaronder eentje met een geautomatiseerd rolluik! Ook hier kiest u zelf de afmetingen en een plaatsingsdatum. Wist u dat bij deze installateur een wachttijd geldt van slechts vier weken? U zal nergens anders een ingebouwd zwembad kunnen laten plaatsen in uw tuin op kortere tijd!

Zwem in eigen tuin onder de Belgische zon

Op de website van deze installateur kan u alvast foto’s bekijken van gerealiseerde projecten. Zo krijgt u een idee hoe uw tuin er binnenkort uit zal zien! Dankzij hun jarenlange ervaring en het gebruik van de meest kwaliteitsvolle materialen kan u er zeker van zijn dat een zwembad van deze installateur u jarenlang zwemplezier zal geven. Bekijk alle details makkelijk op hun website en maak een afspraak voor de ultieme tuinafwerking.