Toppubli
Image default
Eten en drinken

Puur genot met een mobiele frituur aan huis

Als u nog op zoek bent naar een cateraar of een foodtruck die op uw eerstvolgende evenement of feestgelegenheid de gasten van eten voorziet, dan moet u zeker bij Friet & Co zijn. Als grondlegger van de mobiele frituur aan huis staan zij klaar om u van dienst te zijn. U weet namelijk maar al te goed dat iedereen ongetwijfeld van de heerlijke frieten gaat genieten. Dat is bij andere gerechten of foodtrucks niet altijd het geval. Daarbij geniet u van een vlotte en professionele bediening van de medewerkers van Friet & Co. Zo weten zij honderden geslaagde frietevents per jaar af te ronden en groeit het tevreden klantenbestand met de dag.

Ga voor de authentieke Belgische friet

Bij deze mobiele frituur aan huis geniet u van artisanale frietjes. Dat betekent dat ze gebakken worden volgens de regels van de kunst en dat u een mooie puntzak in handen krijgt met goudbruine frietjes die krokant vanbuiten en zacht vanbinnen zijn. Daarnaast is de frietmobiel ook een mooi en stijlvol stuk in het decor van uw evenement of feest. Het enige dat u hoeft te doen wanneer u deze specialisten inschakelt, is kiezen welke formule van snacks u wenst. Met ‘Genieters’, ‘Fijnproevers’ en ‘Deluxe’ krijgt u telkens een ander assortiment waaruit al uw gasten kunnen kiezen. Verken daarom de mogelijkheden en opteer voor die formule die volgens u de lading dekt.

Reserveer tijdig op voorhand

Om er zeker van te zijn dat de mobiele frituur aan huis op de juiste datum bij u arriveert, is het verstandig om tijdig te reserveren. Geef daarom uw tijd, datum en locatie door zodra u zeker weet wanneer het evenement of feest plaatsvindt. Op die manier bent u alvast zeker dat iedereen van lekkere frietjes zal genieten. Standaard wordt er twee uur lang gebakken voor de gasten, maar dat kan naar wens aangepast worden.