Toppubli
Image default
Zakelijke dienstverlening

De geschikte kunststof palletbox waar u bedrijf mee werkt

Een verpakking die geschikt is voor zowel transport als opslag – dat is de sleutel tot een efficiënte manier van werken binnen je onderneming. Bij Schoeller Allibert ontwikkelde ze een uitstekende oplossing hiervoor. Denk maar aan een kunststof palletbox, verkrijgbaar in werkelijke alle maten en uitvoeringen. Zo kies je de versie die het beste aansluit bij het formaat en de vereisten van je product. Deze ecologisch verantwoorde verpakmethode stapel je veilig en eenvoudig met een heftruck in je opslagruimte, zodat je optimaal gebruikmaakt van het volume van je magazijn. Daarbij is het ook nog beduidend goedkoper dan de traditionele houten pallet of palletbox. Ga voor deze voortreffelijke oplossing voor de industriële omgeving.

Ecologisch en hernieuwbare verpakkingsoplossingen

De kunststof palletbox van Schoeller Allibert is het product van een circulair economisch model. Een van de vele bezigheden van deze onderneming is namelijk het contact leggen met vele bedrijven en kijken naar welke verpakkingsmogelijkheden zij hebben. Zo vragen ze graag oudere en meer versleten kunststof bakken op die zij verwerken tot kleine korrels. Deze korrels dienen op hun beurt weer om gloednieuwe, stevige palletboxen te maken. Op die manier blijft de impact op het milieu minimaal en draag je een steentje bij aan een betere toekomst. Daarbij zijn er ook ventilerende of dichte versie van de kunststof palletbox zodat het vervoer van groenten, fruit of andere versproducten perfect mogelijk is. Haal daarom deze innovatieve oplossing binnen voor jouw bedrijf.

Laat aan het team weten wat je nodig hebt

Bij Schoeller Allibert staan de medewerkers klaar om jou verder te helpen. Neem daarom vandaag nog contact op met deze mensen en informeer naar de mogelijkheden voor jouw onderneming. Zij luisteren graag naar de precieze omstandigheden van jouw bedrijf en adviseren je over de beste opties in hun aanbod. Op die manier hoef jij dit zelf allemaal niet uit te dokteren en geniet je per direct van de uitstekende service van deze specialist.

https://www.schoellerallibert.be/