Toppubli
Image default
Zakelijke dienstverlening

Red uw onderneming met de procedure gerechtelijke reorganisatie

Ondervindt uw onderneming problemen en kunt u uw schulden niet aflossen? Dan heeft u twee opties: de boeken volledig toedoen of uw onderneming proberen te redden. Dat laatste is mogelijk via de procedure voor een gerechtelijke reorganisatie als de schulden nog niet te omvangrijk zijn. Hoe verloopt deze procedure en wat moet u er allemaal voor doen? Dat beantwoordt een ervaren advocaat ondernemingsrecht van Caluwaerts Uytterhoeven graag. Dit kantoor met vestigingen in Antwerpen en Brussel staat altijd paraat met juridisch advies voor bedrijven, instellingen en overheidsinstellingen.

Ontvang hulp bij een gerechtelijke reorganisatie

De procedure gerechtelijke reorganisatie houdt in dat u een plan voor de reorganisatie van uw zaak opstelt. Dat plan moet u helpen om uw schulden af te betalen. Belangrijk daarbij is echter dat het plan haalbaar is voor uw onderneming én dat uw schuldeisers ermee akkoord gaan. U moet dus een delicaat evenwicht vinden, wat niet eenvoudig is. De advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht van Caluwaerts Uytterhoeven helpt u hierbij. De advocaat adviseert u over een gepast reorganisatieplan en stelt tevens de nodige contracten en gerechtelijke documenten op. Hierdoor verloopt uw procedure voor de reorganisatie van uw zaak veel vlotter en heeft u meer kans om uw zaak te redden. Ontstaan er ondanks het reorganisatieplan geschillen tussen uw bedrijf en uw schuldeisers? Ook dan staat een advocaat met ruime ervaring in ondernemingsrecht voor u klaar.

Laat u adviseren door een ervaren advocaat

Naast hulp bij een reorganisatie staan de advocaten van Caluwaerts Uytterhoeven u graag bij met gepast advies en juridische ondersteuning in tal van onderwerpen. Denk hierbij aan vragen omtrent het oprichten van een vennootschap, bemiddeling bij handelsgeschillen, vragen over intellectueel eigendom en andere ondernemingsgerechtelijke vraagstukken. Ook voor vragen omtrent andere vakdomeinen, zoals omgeving en bouw, kunt u aankloppen bij dit ervaren kantoor. Bezoek dus zeker de website van Caluwaerts Uytterhoeven voor meer informatie over hun dienstverlening.