Toppubli
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het reinigen van de dampkappen in je horecakeuken laat je over aan een expert

De dampkappen in je grootkeuken of horecazaak moet je verplicht regelmatig laten reinigen door een expert. Niet enkel om de goede hygiëne te bewaren, maar ook om de brandveiligheid binnen je bedrijf te garanderen. Voor een professionele schoonmaak van je keuken en dampkappen doe je daarom het beste beroep op een gespecialiseerd bedrijf met ervaring. Denk bijvoorbeeld aan Valor Services Group. Dit bedrijf biedt een ruime diensteverlening aan, van het reinigen van dampkappen en keukens tot ongediertebestrijding en de schoonmaak van sanitair binnen bedrijven. Lees verder en ontdek hoe dit bedrijf je kan helpen.

Hoe reinigen de experten je dampkappen?

Het reinigen van de dampkappen binnen je professionele keuken gebeurt op verschillende manieren. De experts van dit bedrijf beginnen met een manuele reiniging met foam en sponsjes, gevolgd door een hogedrukreiniging. Ook een biologische reiniging behoort overigens tot de mogelijkheden. Bij het reinigen van de damkappen hoort ook het schoonmaken van de vetfilters, de motorbehuizing, kanalen en alle andere onderdelen van de installatie. Deze grondige aanpak garandeert Valor Services Group bij elke service, van keukenreiniging tot ongediertebestrijding en -preventie. Zo ben je altijd verzekerd van een uitstekend resultaat. Na het reinigen van de dampkappen ontvang je uiteraard ook een geldig attest om aan je brandverzekering te bezorgen als bewijs van de brandveiligheid binnen je bedrijf. Zo ben je weer helemaal in orde met de regelgeving.

Kies voor een hygiënische werkomgeving

Van ongediertebestrijding en -preventie tot een grondige schoonmaak van je grootkeuken, je kan steeds rekenen op de expertise van Valor Services Group voor een hygiënische en veilige werkomgeving binnen je bedrijf. Benieuw hoe het bedrijf te werk gaat om deze hygiëne te garanderen? Bekijk dan zeker de informatie op de website van Valor Services Group. Hier vind je alle uitleg over de dienstverlening. Wil je deze experts meteen inschakelen? Dan kan je online meteen een vrijblijvende offerte aanvragen!