Toppubli
Image default
Auto's en Motoren

De prijzen van de ë-C4 liggen dicht in de buurt van uitvoeringen met een benzine motor

De tijd dat elektrisch rijden alleen voor de zakelijk rijder weggelegd was, is echt voorbij. Met de subsidie van 3.350 euro voor elektrische auto’s komen het comfort en de milieuvriendelijkheid van de Citroën ë-C4 meer dan ooit binnen het bereik van particuliere rijders. De Citroën ëC4 is al voor 33.990 euro leverbaar – en met private lease voor een maandbedrag vanaf slechts 359 euro op basis van 10.000 kilometer per jaar en een looptijd van 60 maanden.

Citroën Private Lease

De combinatie van originele designs, zuinige motoren, prima rij-eigenschappen en vooruitstrevende techniek voor een alleszins redelijk maandbedrag maakt Citroën Private Lease momenteel heel aantrekkelijk.

Met private lease betaal je een vast bedrag per maand voor je nieuwe Citroën. Voor een all-in leasetarief is alles geregeld: onderhoud, banden, verzekering, wegenbelasting, afschrijving, reparaties en rente. Bij pech en ongevallen krijg je altijd ondersteuning.

Nieuwe Citroën Modellen

De 3 populairste Citroën -modellen op dit moment zijn de C1, C3 en C4. Via Citroën Private Lease zijn ze alle drie voordelig te rijden voor een vast bedrag per maand.

C1

De Citroën C1 is een compacte stadsauto met voorwielaandrijving. Het model maakt deel uit van een trio zogenaamde supermini’s waartoe ook de Peugeot 108 en de Toyota Aygo horen. Citroën introduceerde de C1 in 2005. De Peugeot 108, de Toyota Aygo en de Citroën C1 zijn samen ontwikkeld, op technisch gebied identiek en worden tezamen in dezelfde fabriek in Tsjechië gebouwd. Citroën C1 Private Lease behoort tot de voordeligste manieren om auto te rijden.

C3

Citroën introduceerde de C3 in 2002. De auto deelt zijn onderstel met concerngenoten Peugeot 206, 207 en 1007. Inmiddels is de Citroën C3 alweer 3 generaties verder en is uiteraard met zijn tijd meegegaan qua design als ook op technisch gebied. De C3 is een stuk ruimer dan zijn kleine zusje de C1.

Vanzelfsprekend wordt Citroën C3 Private Lease volop aangeboden op de private lease markt. Meerdere grote en kleine private lease aanbieder heeft de C3 in het assortiment. 

C3 Aircross

Citroën C3 Aircross is volledig naar wens te personaliseren. C3 Aircross. De Citroën C3 Aircross is een compacte 5-deurs SUV van de Franse autoproducent Citroën. De Citroën C3 Aircross is sinds 2017 op de markt. Met Citroën C3 Aircross Private Lease rijd je zorgeloos in een Citroën C3 voor een vast bedrag per maand.

C4

Het ontwerp van de nieuwe Citroën C4 is typisch Citroën en onderscheidt zich met zijn energieke en dynamische silhouet van een hatchback in combinatie met de krachtige en robuuste kenmerken van een SUV, zoals de grote wielen tot 18” en de kunststof beschermdelen.

De standaarduitrusting van de nieuwe C4 is zeer compleet met onder andere Parkeersensoren, Climate Control, Full LED koplampen en 18″ wielen. Wat de auto uniek maakt is Citroën’s nieuwe veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions (PHC) wat de rijbeleving en het comfort naar het hoogste niveau brengt.

Via Citroën C4 Private Lease is het mogelijk om voor een aantrekkelijk vast maandbedrag in de nieuwste Citroën te rijden.

De prijzen van de ë-C4 liggen dicht in de buurt van die van een vergelijkbare uitvoering met benzinemotor en automatische transmissie. In de praktijk zijn EV’s veel goedkoper op het gebied van onderhoud, verbruik en wegenbelasting. Milieu Centraal zette onlangs alle kosten (afschrijving, onderhoud, reparatie, verzekering, belasting én energie) van een EV uit de middenklasse (gebruiksduur vijf jaar, 12.000 km per jaar) af tegen een vergelijkbaar model met benzinemotor.

De maandelijks kosten voor de benzineauto kwamen in het onderzoek uit op 697 euro en die voor de EV op 530 euro. Daarmee kan iemand die elektrisch rijdt maandelijks rond de 167 euro (ruim 2.000 euro per jaar) besparen. De stroomtarieven zijn weliswaar gestegen, maar de brandstofprijzen stijgen nóg harder en die trend zet naar verwachting nog door. Particulieren die gebruikmaken van zonnepanelen, kunnen nóg goedkoper laden. Dat is dubbele winst: geen energiekosten meer én ze ontzien het milieu maximaal.

C5

De Citroën C5 Aircross combineert ruimte met comfort

580 liter aan bagageruimte, een verbruik van 1 op 18 en een eindeloos lange lijst aan standaardopties. Dat is wat je krijgt als je kiest voor een Citroën C5 Aircross. De C5 Aircross is vergeleken met de C4 Aircross dus een stukje groter en ruimer. 

Via Citroën C5 Private Lease kun je voordelig in deze grote auto rijden.

Private Lease

Citroënmodellen zijn met een laag maandbedrag populair in Citroën Private Lease. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.