Toppubli
Image default
Beauty en verzorging

Een borstvergroting achter de spier voor onzichtbare implantaten

Als u ontevreden bent over de grootte van uw borsten kunt u een borstvergroting laten uitvoeren bij de Kliniek Dr. Wim Danau. Bij deze kliniek hanteren ze verschillende behandelmethodes om uw borsten te vergroten. Het begint al met de verschillende opties in het materiaal dat wordt gebruikt voor de protheses, de vorm en welke afmeting ze hebben. Vervolgens moet u ook een beslissing maken of u een borstvergroting wilt achter de spier wilt of juist voor de spier.

 Wat is het verschil tussen een borstvergroting achter de spier en voor de spier?

De prothese voor de borstvergroting kunt u laten plaatsen voor de borstspier of achter de borstspier. Uw borst bestaat uit spierweefsel en borstweefsel wat veel zachter is. Als u de prothese achter het borstweefsel maar voor de borstspier laat plaatsen dan kiest u voor een minder pijnlijke ingreep. Maar als u niet veel borstweefsel heeft dan kunnen de randen van het implantaat zichtbaar zijn. Bij een borstvergroting achter de spier wordt de prothese achter het spierweefsel ingebracht. Deze methode kan pijnlijker zijn omdat er ruimte moet worden gemaakt tussen de borstkas en de spieren. Het voordeel is dat door de spieren de prothese in een natuurlijke vorm wordt gedrukt en de randen niet zichtbaar zijn. Maar het nadeel is dat de implantaten veel minder groot kunnen zijn bij deze methode. 

Een borstvergroting achter de spier, een goede keuze?

U heeft bij de Kliniek Dr. Wim Danau altijd eerst een consult met de arts over de mogelijkheden. In dat consult kunt u uw wensen en verwachtingen uiten, en de arts zal kijken of deze passen bij uw lichaamsbouw. De arts zal ook alle voor-en nadelen van de procedures met u doornemen en ook bespreken wat u kunt verwachten van het herstelproces en wat de risico’s zijn. Alleen wanneer de borstvergroting achter de spier het beste past bij uw wensen en uw lichaam kunt u concluderen dat het de juiste keuze is.  

https://danau.be/