Toppubli
Image default
Beauty en verzorging

Een professionele groothandel in nagelproducten

Bij Belgium Oro Nails in Wommelgem bent u op de goede plek als u een professionele groothandel zoekt in nagelproducten. Hun merken kwaliteitsvol en zullen u keer op keer verrassen. U kunt er zeker van zijn dat u kunt vertrouwen op deze producten, omdat deze producten ook steeds allemaal werden goedgekeurd en meerdere keren werden getest vooraleer ze worden aangeboden. U kunt er dus zeker van zijn dat deze groothandel zijn werk serieus neemt. U vindt bij hun allerlei nagelproducten voor het zetten van Acryl, Gel, Nail Art en Polygel nagels. Bent u nog niet overtuigd? Lees dan zeker verder waarom deze groothandel met benodigdheden voor gelnagels en meer het verdient om een kijkje op te nemen.

Waarom moet u kiezen voor deze groothandel?

Naast de hoge kwaliteit van deze producten, kunt u bij Belgium Oro Nails ook steeds rekenen op een ongelofelijke service. Zo kunt u bij hen bijvoorbeeld rekenen op een gratis verzending vanaf €99 in België. Daarnaast hebben zij een grote selectie van allerlei topmerken, zoals IBD, Lecenté, ORLY en Bell’ure. Deze merken klinken u waarschijnlijk niet vreemd in de oren als u zelf een nagelstudio heeft. Bent u een beginner? Dan kunt u ervanuit gaan dat deze merken u zeker niet teleur zullen stellen, want uw klanten zullen hier zeker van houden. Naast nagelproducten en benodigdheden voor bijvoorbeeld gelnagels, kunt u bij deze groothandel voor nagelproducten ook beautyproducten kopen, zoals crèmes en scrubs die verzorgend zijn voor de huid. Want een verzorgde huid is minstens zo belangrijk. Daarnaast hebben zij ook steeds producten met een verminderde prijs. Zo kunt u zelfs nog koopjes doen en letten op uw geld. Geniet van kortingen tot -30% bij deze groothandel in nagelproducten en bespaar in uw uitgaven.

Stel hen uw vraag

Neem vandaag nog een kijkje op hun website oronails.be en ontdek welke producten zij voor u in aanbieding hebben. U kunt kiezen uit verschillende merken, producten en benodigdheden voor gelnagels, polygel en nog veel meer. Heeft u nog een vraag voor hen? Zij staan u graag te woord in hun winkel of u kunt ze telefonisch of via mail bereiken.