Toppubli
Image default
Huishoudelijk

Reken op de expertise van deze professionele organizer

We leven in een wereld vol chaos. Veel mensen hebben het tegenwoordig moeilijk om rust en structuur te vinden. Daarom doen steeds meer mensen een beroep op een professionele organizer. Zo’n opruimcoach zorgt er niet alleen voor dat je huis beter op orde is. Ze helpen je ook om een systeem te ontwikkelen om je spullen en papieren op orde te houden, zodat je veel meer tijd wint voor wat echt belangrijk is in het leven. Zo ontstaat er structuur en rust in je leven.

Welke opruimcoach kiezen?

Nu vraag je je misschien af voor welke professionele organizer je best kiest. Helder Huis uit Grobbendonk is een uitstekende keuze. Deze onderneming is opgericht door Dorien. Zij kreeg het idee om professionele organizer te worden nadat ze zelf aan de slag ging met opruimen volgens de methode van Marie Kondo. Dit had zo’n grote impact op haar leven, dat ze andere vrouwen graag wilde helpen om hetzelfde te ervaren. Ze besloot dus om een training te volgen bij niemand minder dan Marie Kondo zelf in Londen. Zo werd zij de derde gecertificeerde KonMari-consultant in België. Wanneer je met haar in zee gaat, reken je op een bijzonder grondige, levensveranderende aanpak. Dit kan bij momenten erg lastig en confronterend zijn, maar wanneer je naderhand zowel letterlijk als figuurlijk met minder ballast door het leven gaat, zal je zien dat het allemaal de moeite waard was!

Zijn jullie een geschikte match?

Uiteraard moet er een zekere click zijn tussen de professionele organizer en de cursist. Daarom vraagt ze om eerst een vragenlijst in te vullen. Die vragenlijst vind je op haar mooie website. Als ze voelt dat er een match is, gaan jullie samen in de slag. Je krijgt dan toegang tot een online agenda waarin je rechtstreeks zelf de data voor de opruimsessies in kan plannen. Tussen de sessies door kan je verder werken aan de hand van handige checklists en een leerrijk werkboek.

https://helderhuis.be/opruimcoach-antwerpen