Toppubli
Image default
Beauty en verzorging

Een tattoo magazine met tattoos en piercings

Inkjunx is een online tattoo platform, maar ze brengen ook één keer per jaar een papieren versie van hun magazine uit. Dit magazine vind je gratis terug bij heel wat verdeelpunten. Het is een magazine vol interessante lifestyle artikels, moderne fotografie en heel wat inspiratie. Dat gieten ze in een smaakvol jasje met een stijlvolle opmaak. Alles op vlak van tattoos en piercings vind je terug in dit tattoo magazine.

Alles wat jij wil weten over tattoos en piercings

Zowel in het papieren tattoo magazine als op het online platform vind je heel wat interessant nieuws terug over tattoos en piercings. Zo zijn er interviews met mensen die in dit wereldje zitten en er alles over vertellen. Denk bijvoorbeeld aan tattoo modellen die je graag vertellen hoe zij in de industrie rolden en wat hun favoriete tattoos zijn. Maar ook tattoo artiesten komen aan bod, zodat jij inspiratie kan opdoen wanneer je op zoek bent naar een artiest voor een nieuw kunstwerk op je lichaam. Tattoos en piercings zijn vaak zaken die een artiest allebei voor je uitvoert, dus dat zijn twee vliegen in één klap als jij ook op zoek bent naar een goed adres voor een nieuwe piercing. Voor je nieuwe tattoo kan jij ook inspiratie opdoen uit de vele tatoeage stijlen die aan bod komen in het magazine en op het online tattoo platform. Tot slot vind je ook heel wat interessante weetjes en verhalen terug tussen de content van Inkjunx. Kortom: als jij geïnteresseerd bent in tattoos en piercings is dit hét magazine voor jou.

Meer dan een magazine

Ben je niet persé op zoek naar een nieuw magazine, maar hou je wel van de tattoo- en piercingwereld? Dan is de tattoo beurs in Mechelen misschien wel iets voor jou. Ook hier zit je goed als jij op zoek bent naar inspiratie of als je ter plaatse een tattoo of piercing wilt laten zetten. Surf naar de website voor meer informatie of neem contact met hen op om je vragen te stellen.

https://inkjunx.com/