Toppubli
Image default
Banen en opleidingen

Werk efficiënter en verbeter de duurzame inzetbaarheid van medewerkers

Wanneer je na een lange periode van ziekte weer aan het werk wilt gaan, kan dit de nodige problemen opleveren. Kun jij hierbij wel de nodige hulp gebruiken? Schakel dan de hulp in van Focus. Focus is een landelijk loopbaanadviesbureau dat zich richt op duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Jouw loopbaancoach helpt je naar een nieuwe baan. In dit project hervind je jouw vertrouwen. Op basis van jouw vaardigheden en wensen bepalen de adviseurs welk soort werk voor jou geschikt is. Ook neem je deel aan trainingen en workshops, waar je leert hoe je presenteert en hoe je een netwerk opbouwt. Als je een geschikte baan hebt gevonden gaat de coaching van Focus door om ervoor te zorgen dat je die baan ook vasthoudt.

Hulp van een loopbaancoach voor zowel medewerkers als managers

Wist jij dat er een speciaal coachingstraject is voor zowel medewerkers als managers? Verbeter de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers door ze optimaal te coachen. Voor dit traject schakel je een loopbaancoach van Focus in, een loopbaanadviesbureau dat zich richt op duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Zij helpen je inzicht te krijgen in jouw capaciteiten en gaan aan de slag om de mogelijkheden binnen jouw organisatie helder te krijgen. Ook hebben medewerkers en managers toegang tot een Loopbaanportaal, waar allerlei instrumenten en tests beschikbaar zijn. Hierdoor ontdek je welke functies bij jou passen! Focus biedt twee verschillende coachingstrajecten: executive coaching en performance coaching. Het eerste traject helpt managers met het maken van de juiste keuzes. Het tweede traject is gericht op medewerkers. Medewerkers krijgen door dit traject meer inzicht in hun eigen situatie.

Met hulp van een loopbaancoach benut je jouw talenten optimaal

Jezelf optimaal ontwikkelen in je loopbaan, vind jij dat ook belangrijk? Maar heb je nog niet helemaal bedacht hoe je dit nu het beste kunt aanpakken? Het komt goed met de hulp van een loopbaancoach. Deze coach ondersteunt en adviseert je bij de ontwikkeling van je loopbaan. Als resultaat krijg je zicht op je drijfveren, kwaliteiten en waarden. Dit helpt om beslissingen te nemen en vervolgstappen te zetten. Je ontdekt hoe je jouw huidige werk zo goed mogelijk af kunt stemmen op jouw talenten. Zo’n loopbaancoach vind je bij Focus, een landelijk loopbaanadviesbureau dat zich richt op duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Zij bieden zowel diensten aan op organisatie-, team- als op individueel niveau.