Toppubli
Image default
Bedrijven

Een bedrijfspand in Zevenaar dat van alle gemakken voorzien is: dit is wat u zoekt

Op het moment dat u met een bedrijf een grote vergaderruimte nodig heeft, kom u al snel uit bij een bedrijfspand in Zevenaar. Deze plaats is van alle gemakken voorzien en kunt u zorgeloos uw gang gaan. Als enthousiaste ondernemer wilt u niet worden geremd in uw dagelijkse werkzaamheden. Uw omgeving moet u stimuleren om creatief te zijn en efficiënt taken uit te voeren. Lukt dat wel in een kantoorruimte? Bekijk dan eens het bedrijfspand in Zevenaar van OC de Pelikaan. Hier zijn alle faciliteiten aanwezig die u zich maar kunt wensen. Alle denkbare elektra, een lift, snel internet en een goed gereguleerde airco: u vindt het bij OC de Pelikaan. Maar dit is nog niet alles. U parkeert uw auto op eigen terrein, maakt gebruik van de vergaderruimte met beamer en heeft toegang tot de kopieermachine. Dit zit allemaal inbegrepen in de huurprijs!

Versterk uw netwerk tijdens het runnen van uw onderneming in dit bedrijfspand in Zevenaar

Het belang van netwerken is groot. Zeker wanneer u een beginnend ondernemer bent Misschien weet u het al: tijdens de eerste fase van uw nieuwe onderneming is het belangrijk om een sterk en gedegen netwerk op te bouwen. Hiermee kunt u sparren en nieuwe zakelijke relaties op doen. Het lijkt soms lastig om dermate sociaal bezig te zijn als ondernemer, als uw onderneming een eenmanszaak betreft. Wanneer spreekt u anderen? OC de Pelikaan bezit een bedrijfspand in Zevenaar waar u voordelig een kantoorruimte huurt. Daarnaast ontmoet u hier andere ondernemers, gewoon op de gang of tijdens een van de ‘Open Coffee-sessies’ waarbij zo’n 30 tot 40 ondernemers elkaar ontmoeten. Doet u ook snel mee?

Maak uw ondernemersdromen waar in dit bedrijfspand in Zevenaar

Wanneer u voor de uitstekende faciliteiten bij OC de Pelikaan kiest, bent u zeker van een vergadering die vlekkeloos verloopt. Dat is tenslotte ook wat u wilt, nietwaar? Wanneer u een ondernemer bent, kan het zijn dat u op zoek bent naar een passende ruimte waar u uw werkzaamheden goed kunt uitvoeren. Alleen of misschien al wel met een team. Bij het bedrijfspand in Zevenaar van OC de Pelikaan vindt u alles wat u als ondernemer zoekt in een kantoorruimte: een professionele sfeer, een goede ligging en alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen. Wie wilt dat niet? U maakt eenvoudig een afspraak voor een uitgebreide rondleiding door contact op te nemen met OC de Pelikaan. Aan de hand van de rondleiding worden alle mogelijkheden met u besproken. Voor u het weet begint u pas echt met ondernemen in uw nieuwe kantoor.