Toppubli
Image default
Business

Koffiebekers, sharen maar!

 

Delen, dat is wat er met koffiebekers gebeurt. Het is niet meer zo dat men koffiebekers alleen nog terug ziet in koffieautomaten van het werk. Dit is natuurlijk nog steeds een erg handige functie van plastic of kartonnen koffiebekers, maar het gaat verder dan dat. Er is een ware koffiebekertrend gaande die enorme kansen met zich meebrengt. Het is een gemiste kans om als bedrijf niet te kijken wat het bedrukken van koffiebekers voor marketingdoeleinden kan betekenen.

De koffiebekertrend

De laatste jaren worden koffiebekers niet alleen meer op de werkvloer teruggevonden, maar voornamelijk onderweg, als onderdeel van de koffiebekertrend. Het aantal koffietentjes is explosief toegenomen en deze bieden al hun producten in hun karakteristieke koffiebekers. De essentie van de koffiebekertrend is dan ook dat men de koffie niet meer om de koffie zelf aanschaft. Men ziet in de waarde van het product koffie nu ook de koffiebeker als essentieel onderdeel. Als gevolg is de koffiebekertrend terug te zien op social media, omdat veel mensen hun koffiebeker delen.

Plastic of kartonnen koffiebekers?

Plastic en kartonnen bekers, dat is de keuze die je moet maken voor jouw bedrijf. Ieder van deze materialen van koffiebekers is beter voor specifieke situaties. Plastic bekers zijn goedkoper en kunnen prima in simpele automaten op een werkvloer gebruikt worden. Het gaat er hier niet per se om dat het comfort van drinken optimaal is namelijk. Daarnaast is het een belangrijke factor wat het doel is van uw bekers. Wilt u met koffiebekers een goede indruk maken? Dan kan u misschien voor de kartonnen bekers kiezen. Deze zijn iets duurder, maar kwalitatief zijn ze beter voor warme dranken én ze zijn duurzamer.

Kansen bedrukking bekers

Onafhankelijk van het materiaal liggen er kansen voor bedrijven door de koffiebekers te laten bedrukken. Bij plastic bekers komt dit minder snel voor dan bij kartonnen bekers, maar ook hier kan het gedaan worden. Kartonnen bekers zijn echter geschikter, wat de reden is dat alle koffie-to-go tentjes die hebben bijgedragen aan de koffiebekertrends voornamelijk karton gebruiken. Door een interessante boodschap of het logo van je bedrijf op de koffiebekers te plaatsen, zullen mensen die op bezoek komen of naar een evenement komen (onbewust) beïnvloed worden en het mogelijk zelfs delen in hun netwerk. Voor advies op maat en de beste (bedrukte) bekers: Koffiebekerbestellen.nl!