Toppubli
Image default
Business

Meer mogelijkheden voor je PlayStation met PlayStation Plus

Je bent op zoek naar de beste mogelijkheden voor je PlayStation? Dan heb je keuze uit een aantal mogelijkheden binnen PlayStation Plus-abonnementen. Wanneer je alleen wil verlengen kan je een automatische verlenging inschakelen door je creditcardgegevens in te voeren en te koppelen aan je account. Hiermee loop je nooit meer de voordelen van een PlayStation Plus-lidmaatschap mis. Een andere mogelijkheid is om te verlengen door een abonnement in de PlayStation Store te kopen. Als je lid wordt van PlayStation Plus kan je de automatische verlenging inschakelen. Door je creditcardgegevens toe te voegen in combinatie met de automatische verlenging loop je nooit meer iets mis en wordt je lidmaatschap automatisch verlengd.

Waar kun je PlayStation Plus aanschaffen?

Je kan een nieuw PS Pluslidmaatschap online kopen in de PlayStation Store. Een nieuw lidmaatschap gaat pas in zodra je huidige afloopt. Dus is het heel goed mogelijk om weken of maanden van te voren te kopen. Het gaat niet eerder lopen dan wanneer je oude afgelopen is. Dus geen dubbele kosten of abonnementen. Maar het is natuurlijk ook altijd mogelijk om je lidmaatschap in een fysieke winkel te kopen. Ga naar een plaatselijk verkooppunt en koop er een lidmaatschap van 3 of van 12 maanden. Daarna ga je naar je PlayStation en activeer je de aankoop met je account.

Kies voor PS Plus 12 maanden

PS Plus 12 maanden is het meeste gekozen Plus abonnement. Van dit abonnement ben je 12 maanden verzekerd van onbeperkt gameplezier en je onder andere toegang tot de grootste community spelers van de nieuwste generatie. Maar wat kan je nog meer met PlayStation Plus? Zolang je een actief lidmaatschap hebt ontvang elke maand toegang tot 2 gratis game downloads. Exclusieve kortingen en korting op online games. Toegang tot exclusieve béta’s en full game trials. Voor de PS4 is het abonnement bijvoorbeeld vereist voor de online multiplayer. Daarnaast ben je met PS Plus altijd verzekerd van de laatste updates en ben je altijd op de hoogte van alle (nieuwe) mogelijkheden. Om een lang verhaal kort te houden, haal het maximale uit jouw PlayStation met PS Plus 12 maanden.

https://www.dreamgame.nl/