Toppubli
Image default
Business

Ooglidcorrectie van Ooglift

Een ooglidcorrectie is een eenvoudige cosmetische ingreep waarbij het teveel aan huid boven of onder het oog wordt verwijderd. Mensen zien er meestal na een ooglidcorrectie vrolijker uit, omdat ze zich mooier voelen door de ingreep. Het is echter zo dat ze eigenlijk al mooi waren voordat ze een ooglidcorrectie van Ooglift namen, maar de ingreep hielp ze een zelfverzekerd gevoel krijgen. Dat komt omdat het oog er meester wakkerder uit ziet als het overtollige huid weggehaald is. Een mens ziet er op de eerste oogopslag opener en vriendelijker uit, wat op zich ook helpt. Het belangrijkste is echter wel dat ze dus al mooi waren voor de ooglidcorrectie, en dat het jammer is dat ze een ooglidcorrectie nodig hadden om zich mooi te voelen.

Gevaren van een ooglidcorrectie

Het meeste zonde is wanneer een ooglidcorrectie niet helemaal goed gaat en voor complicaties zorgt. Dit gebeurt het grootste gedeelte van de tijd uiteraard niet, maar als het wel voorkomt is het toch erg jammer. Het kunnen kleine dingetjes zijn als een permanent droog oog hebben, omdat de traankliertjes nu te ver uit elkaar zitten. Natuurlijk is er ook gesneden in de huid boven het oog, waar infecties kunnen komen. Dit wordt zoveel mogelijk voorkomen bij de procedure, maar soms dan komt het toch voor bij een ooglidcorrectie. Je denkt dat een infectie nu al vervelend is? Wacht maar eens tot je er eentje hebt vlak boven je oog. Dát is pas irriterend. Alleen maar omdat je jezelf niet mooi genoeg vond. Het gezegde is wel eens, wie mooi wil zijn moet pijn lijden, maar is dat niet verschrikkelijk? Mensen moeten gewoon lekker in hun vel zitten, en dat zou het gemakkelijkste zijn wat er is, ware het niet de media om ons heen die constant erop zit te drukken dat je niet mooi genoeg bent, met modellen zo dik als tandenstokers.

Dus… ooglidcorrectie?

Ik kan je natuurlijk niet vertellen wat je moet doen, of je een ooglidcorrectie moet nemen of niet. Maar vraag jezelf dit: doe je die ooglidcorrectie voor jezelf, of omdat je er mooi uit wil zien voor anderen?