Toppubli
Image default
Business

Opslagruimte Utrecht huren?

Wilt u een opslagruimte in Utrecht huren van Opslagman? Dat kan! Op het industrieterrein Lage Weide hebben wij namelijk een nieuwe locatie. Ook op deze locatie kunt u voor zowel kortere, als langere tijd uw spullen opslaan. 

Opslagruimte Utrecht van Opslagman

Een opslagruimte in Utrecht kan voor veel verschillende particulieren en bedrijven interessant zijn. Utrecht is centraal gelegen in het midden van het land en aantrekkelijk voor jonge mensen als woonlocatie. Door de goede infrastructuur is Utrecht ook interessant voor bedrijven om zich hier te huisvesten. Opslagman biedt met het filiaal in Utrecht ruimte aan iedereen die een opslagbox zoekt voor inboedel, voorraad, kantoorarchief en meer. Dit is zowel voor kortere, als langere tijd mogelijk. Wanneer uw bedrijf bijvoorbeeld het kantoorarchief ergens wilt opslaan, of wanneer u grootschalig aan het verbouwen bent, wilt u uw bezittingen veilig kunnen opslaan voor langere tijd. Bij Opslagman kan dit tegen een laag tarief. Uw bezittingen staan bij ons droog, verwarmd en veilig opgeslagen en u kunt dagelijks naar binnen!

Online huren

Wij kiezen er bewust voor om de verhuur van onze ruimtes enkel online te laten plaatsvinden. Op die manier zit u niet vast aan onze openingstijden, maar kunt u op elk moment van de dag een ruimte uren. Alle benodigde informatie wordt u automatisch toegestuurd of is te vinden via het eigen klantenportaal. Ondanks onze online service, hechten wij ook veel waarde aan persoonlijke service. Het is dus ook mogelijk om dagelijks telefonisch contact met ons op te nemen bij vragen. 

Waarom bij Opslagman?

Bij Opslagman huurt u een droge, verwarmde en 24 uur per dag beveiligde opslagruimte. Zo staan uw spullen altijd veilig opgeborgen. Daarnaast is het bij ons mogelijk om zeven dagen per week toegang te krijgen tot uw ruimte door middel van uw unieke toegangscode. Bent u spullen naar uw nieuwe ruimte aan het verplaatsen, of wilt u ze weer mee naar huis nemen? Dan kunt u intern kosteloos gebruik maken van verschillende vervoermiddelen en een lift om uw spullen eenvoudig te verplaatsen. Het laatste grote voordeel van een opslagruimte bij ons is de prijs. Wij werken niet met bijkomende kosten of tussentijdse huurverhogingen. Daarnaast kennen wij geen opzegtermijn, uw opslagruimte kunt u kosteloos dagelijks opzeggen. Kijk voor meer informatie op onze website.