Toppubli
Image default
Business

Industriele tafel, industriele eettafel, industriele tafels, industriele eettafels

Taffe industriele & Vintage Tafels

Bij Taffe tafels worden tafels op maat gemaakt op ambachtelijke wijze. Met origineel handwerk wordt er gewerkt met staal en hout. Zowel de stalen frames als de tafelbladen worden op maat gemaakt. De stalen frames worden op maat gelast in onze werkplaats in heemstede. Deze stalen tafel onderstellen worden gemaakt van zowel kokerprofielen en metalen buizen. 

Onderstellen

Bij www.taffe.nl is een ruime keuze wat betreft tafel onderstellen met een industriele stijl. Er kan gekozen worden tussen lazer gesneden onderstellen, gietijzeren tafel onderstellen of gelasde kokers/buizen. Alle modellen kunnen naar geweste maat en hoogte gemaakt worden. Ook kan er gekozen worden voor verschillende soorten afwerkingen. Van hoogglanze lak tot mat zwart. De gietijzeren inderstellen zijn van gegoten staal. Dit gietijzer is erg zwaar wat voor een stabiele en robuuste tafel zorgt. De gietijzeren tafelonderstel wordt gegoten doormiddel van het ijzer zeer warm te maken waardoor het in een mal kan worden gegoten. Deze tafel onderstellen geven een oud effect zoals de machine onderstellen in oude fabrieken.

Het tafelblad

Bij taffe industriele tafel industriele eettafel, industriele tafels worden voornamelijk hout bladen angeboden. Het houten tafelblad kan worden gemaakt van oud eiken, nieuw eiken, wagondelen of oud grenen. De oude wagonplanken uit Frankrijk worden geschaafd en geschuurd tot een glad maar robuust oppervlak. Het eiken kan in verschillende diktes worden besteld en geheel op maat. Het eiken kan geheel glad geschuurd worden of een wat ruwere oud eiken vergrijsde planken. Bij de wagonplanken kan er gekozen worden voor een geborstelde versie of een geschaafde versie. Bij de geborstelde wagonplnken blijft het hout mooi donker er ruig. Bij de geschaafde versie worden de wagonplanken lichter en is het contrast tussen de lichtere en donkere delen groter wt een mooi effect geeft. Bij een eiken tafelblad kan er gekozen worden voor verschillende donker tinten. Van licht gerookt tot donker gerookt. In beide gevallen wordt het eikentafelblad gelakt met een lak wat niet alleen stootvast is maar ook tegen vocht kan.

Bestellen

Bij Taffe, industriele tafel, industriele eettafel, industriele eettafels kunt u op de website een industriële tafel model uitzoeken die u mooi vindt. Onderaan de pagina van de tafel naar keuze wordt een prijslijst aangegeven. Hierbij staan voor bij vrschillende houtsoorten verschillende prijzen. Worden de gewenste maten die u wilt niet aangegeven? Dan kunt u contact opnemen met http://www.taffe.nl/contact/ Vintage tafels, wij helpen u graag verder. Bij een aanvaag zal het taffe team zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Industriele tafels op maat www.taffe.nl Taffe Industriële & Vintage Tafels, Heemstede Whatsapp/Telefoon: 06-41045902

http://www.taffe.nl