Toppubli
Image default
Business

Volg een traineeship bij de gemeente – solliciteer direct

Als startende op de arbeidsmarkt kunt u weleens met de handen in het haar zitten. U heeft de juiste papieren, maar nog niet de nodige werkervaring om aan de slag te kunnen. U hoeft niet zonder werk thuis te gaan zitten. Kies voor een traineeship gemeente van Newpublic en leer in twee jaar alles wat u moet weten over werken bij de gemeente. 

Na een traineeship bij de gemeente werken op niveau

Newpublic koppelt jong talent dat net is afgestudeerd aan overheidsinstellingen in de gemeente. U werkt fulltime als trainee en volgt online een trainingsmodule. U kunt direct aan de slag en geniet van een functie op niveau. Daarnaast geniet u van de extra ondersteuning die u de eerste jaren zeker kunt gebruiken. 

Een goede start met een traineeship

Een traineeship gemeente is de beste start voor net afgestudeerden. U investeert twee jaar in deze traineeship gemeente en kunt dan vaak direct terecht bij deze overheidsinstelling. Veel trainees van Newpublic  krijgen na de traineeship gemeente een vaste aanstelling aangeboden. Ook geniet u van genoeg werkervaring voor een andere

Volg een traineeship voor een functie bij de gemeente

Wilt u meer weten over deze unieke optie? Bekijk dan de aanvullende informatie over een traineeship gemeente via Newpublic. U kunt zich online aanmelden of contact opnemen voor advies op maat.