Toppubli
Image default
Business

VT2000

 

VT2000 is het bedrijf dat uw totale beheer uit handen kan nemen. Het bedrijf biedt u een eigen persoonlijke beheerder aan en kan u bovendien adviezen en andere voordelen geven. Zo hoeft zich geen zorgen meer te maken over het beheer van uw complex.

Totale beheer

Erg veel bedrijven kunnen maar een deel van het beheer voor u doen. VT2000 kan het totale beheer op zich nemen. Financieel beheer is de belangrijkste taak van een VvE. Het bewaken van de debiteuren en crediteuren en het opstellen van een jaarrekening. De VvE beheerder in Utrecht kan het allemaal voor u verzorgen. Daarnaast is VT2000 ook een goede keuze voor het secretarieel-, technische- en bouwkundig beheer.

Eigen persoonlijke beheerder

Bij VT2000 werkt u samen met een eigen beheerder. Hierdoor heeft u persoonlijk contact en kan er geen miscommunicatie ontstaan tussen verschillende medewerkers. Er wordt door de beheerder gewerkt met het programma Twinq. Dit is een portal dat alle documenten inzichtelijk maakt voor de leden van de VvE. De leden krijgen inloggegevens en kunnen deze documenten inzien. Transparantie is erg belangrijk bij de VvE beheerder van Utrecht.

Werkt u toch liever samen met een VvE beheerder uit Hoofddorp? Schakel in dat geval De Amsterdamse VvE beheerder in. 

Adviezen en andere voordelen

Door de jarenlange ervaring en kennis kan VT2000 u goede adviezen geven. De VvE beheerder in Utrecht kan u bovendien gratis inkoopvoordelen geven. Doordat het bedrijf inkoopt voor veel verschillende complexen heeft inkoopvoordelen doordat het veel tegelijk inkoopt. Naast het besparen van geld zorgen deze inkoopvoordelen ook voor betere overige condities.

Als u opzoek bent naar een Vve beheerder in Utrecht bent u bij VT2000 aan het juiste adres. U krijgt een eigen persoonlijke beheerder en u kunt goede advies en andere voordelen verwachten.