Toppubli
Image default
Business

Auto vandaag verkopen?

Auto vandaag verkopen? Kom dan naar de autoveiling van Besteautobod.be! Wij verkopen uw auto in 24 uur tijd voor de beste prijs. Verkopen is niet verplicht en u maakt bij het veilen van uw auto geen kosten! Probeer het zelf vandaag nog gratis uit.

 

Snel en eenvoudig

Een auto verkopen is nog nooit zo makkelijk geweest. Met een paar muisklikken is uw auto aangemeld op de veiling en kunnen autobedrijven starten met bieden. Na 24 uur sluit de veiling en wordt het hoogste bod bekend gemaakt. U bepaalt zelf of u uw auto verkoopt tegen het hoogste bod of niet. Wat u ook beslist, er zijn geen kosten.Zowel het aanmelden, ontvangen van het hoogste bod en de verkoop kosten u helemaal niets.

Veilig uw auto verkopen

Bij ons kunt u veilig uw auto verkopen. Dit komt omdat alle aangesloten autobedrijven erkend zijn en tevens vooraf gescreend worden. Zo loopt u geen risico en kunt u veilig uw auto verkopen. Het bod dat u ontvangt is de gegarandeerde verkoopprijs. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Keuring of geen keuring

Een auto met keuring levert over het algemeen meer geld op. Echter kunt u ook uw auto verkopen wanneer de keuring is verlopen of wanneer hij niet door de keuring is heen gekomen.

Schade of geen schade

Heeft u geen schade aan uw auto, dan krijgt u er vaak een hogere prijs voor terug dan wanneer u wel schade heeft. Maak duidelijke foto’s van de schade en vraag vrijblijvend een prijs op door uw auto aan te melden bij de autoveiling. Ons reusachtige netwerk aan erkende autobedrijven staat altijd garant voor een goed en hoog bod.

 

Ook technische mankementen zijn in feite geen enkel probleem. Ook een kapot motorblok of een ander mankement is geen reden om de auto niet aan te melen. Het bod dat u ontvangt is voor u altijd vrijblijvend en mag u dus ook afwijzen.

 

Uw auto verkopen? Ga dan snel naar https://besteautobod.be/