Toppubli
Image default
Business

Draagbare schijnwerpers

Hebt u wel eens dat u ergens bezig bent met een klus, en u veel te weinig licht hebt? Dit is een probleem wat tegenwoordig veel terug komt. Wanneer u bijvoorbeeld bezig bent met een controleronde of een reparatieklus, en u eigenlijk te weinig licht hebt om de werkzaamheden goed uit te voeren. Daarom zou u eigenlijk altijd licht bij de hand moeten hebben. U zou er dan voor kunnen kiezen om een schijnwerper te kopen waardoor u altijd voorzien bent van genoeg licht. Elk bedrijf heeft deze eigenlijk nodig, waardoor u geen gedoe hebt met zaklampen en gelijk een goede licht bundel bij de hand hebt. Wanneer u zo’n led schijnwerper in uw gereedschapskoffer hebt wilt u nooit meer wat anders. Deze is ook nog eens draagbaar, waardoor u deze overal mee naar toe kan nemen.

Voordelen van zo’n schijnwerper

Zoals u hierboven hebt kunnen lezen heeft de led schijnwerper van Electromach heel handig, maar deze heeft nog meer voordelen. Hierbij moet u denken aan de uitstekende ergonomie en de erg goede grip van deze schijnwerper. Daardoor is hij erg praktisch. Hij is ook nog eens licht in gewicht ondanks dat hij best robuust is. U kan de led schijnwerper ook gewoon op de grond neerzetten en instellen op de plek waar u licht nodig hebt. U bent dus niet verplicht om hem steeds in de hand te houden, waardoor dit extra praktisch is. Daarnaast is de ATEX 6148 serie voorzien van een kantel en zwenkkop van 190 graden, waardoor deze ook nog eens flexibel is. U moet de led schijnwerper natuurlijk wel opladen, daarom is er voor gekozen om een laadstation mee te leveren met elk model. Hiermee kan u elk model in minder dan 12 uur weer helemaal opladen tot een vol vermogen. Dit wil zeggen dat hij daarna weer tot 8 uur lang meekan.

Schijnwerper naar uw keuze

U moet natuurlijk nog wel zelf de keuze maken over welke led schijnwerper het beste bij u past. Elk model heeft bijvoorbeeld zijn eigen afmeting, en ze zijn ook nog eens in verschillende kleuren te verkrijgen. Het is dus helemaal aan u, waar wacht u dus nog op?

https://www.zone-atex.nl/schijnwerper/