Toppubli
Image default
Business

PlayStation blijft de best verkochte spelcomputer

Je hebt het vast al gezien. Reclamespotjes op tv voor de PS 4. Ze zijn te kort om een goed beeld te krijgen van wat PlayStation allemaal te bieden heeft. Daarom volgt hier een summiere opsomming. PlayStation is ontstaan vanuit en mislukte samenwerking van Sony met Nintendo. Sony ging op eigen kracht verder en bracht in 1995 de eerste PlayStation uit. Al snel volgde ontwikkeling op ontwikkeling en nu zijn we beland bij het PlayStation 4-tijdperk, de meest geavanceerde uiteraard. Maar wat is er allemaal mogelijk met deze PS?

De PS 4 als paradepaardje

De PS 4 heeft een enorme kracht en hij staat bol van de nieuwe functies. Gameplay delen via social media, Remote Play en online streaming. Remote Play is de meest indrukwekkende functie van de PlayStation 4. Met Remote play speel je  bijna al je PlayStation 4-games op de PlayStation Vita, waar je maar wilt. Remote Play gebruikt de rekenkracht van de PlayStation 4 om de mooiste game vervolgens via streaming-technologie naar je PlayStation Vita te sturen. Het enige dat je nodig hebt op de Vita is een Wi-Fi-verbinding. Dat betekent dat je gewoon verder kunt gamen op bed terwijl je partner bijvoorbeeld tv wil kijken.

Vul je portemonnee met de PS Plus Card

Wil je gebruik maken van al het moois? Bedenk dan dat uiteindelijk de geweldige games het belangrijkste zijn. En die zijn er in overvloed. Met PlayStation Plus haal je het beste uit je PS4. Om te kunnen shoppen heb je een Playstation-portemonnee nodig. Je kan deze vullen via een creditcard maar wil je dat niet of heb je die niet dan is het mogelijk om een PS Plus Card aan te schaffen. Daarmee waardeer je je portemonnee op en kan je weer shoppen. Probeer de PS Plus 3 maanden eens als je het een keer wilt uitproberen. De aanschaf van de PS Plus 3 maanden kan natuurlijk gewoon online.

https://www.dreamgame.nl