Toppubli
Image default
Business

Een ooglidcorrectie, snel en veilig

Niet alleen bekende mensen of beroemdheden kiezen ervoor om door ingrijpende operaties jonger te lijken. Het is namelijk ontzettend populaire geworden om wat te veranderen aan je uiterlijk. Zulke ingrepen overweeg je was wanneer je ook echt ongelukkig bent met je huidige uiterlijk. Het komt vaak voor dat oudere mensen tussen de jaren vijftig en zestig ervoor kiezen om rimpels weg te halen. Het wordt tegenwoordig als normaal gezien om iets te laten veranderen. Je ziet het ook gewoon overal, op televisie in tijdschriften. Dit heeft een grote invloed op de vraag naar een behandeling om het uiterlijk te kunnen veranderen. Het ergste is dat veel van die modellen op de televisie en in tijdschriften vaak hulp hebben gehad van het software programma Adobe Photoshop. Toch worden er mensen onzeker van, omdat ze niet genoeg lijken op de modellen.

 

Het hoeft niet altijd een enorme ingreep te zijn zoals het vergroten van de borsten. Een ooglidcorrectie kan namelijk enorm helpen een frissere en energiekere uitdruk te leveren. Je ziet er namelijk vermoeider uit wanneer je een huidoverschot hebt aan de bovenoogleden. Dit komt het vaakste voor bij ouderen, maar komt ook voor bij jongere mensen. Hangende oogleden kunnen dan verholpen worden door een ooglidcorrectie.

 

Tijdens deze ingreep van een ooglidcorrectie wordt door een chirurg overtollige hoeveelheden van huid van het bovenooglid verwijderd. Bij ingrepen zoals een facelift zal de patiënt voor gemiddeld drie uur onder narcose liggen, maar bij het behandelen van een hangend ooglid duurt dat slechts dertig tot zestig minuten. Dit gebeurt met slechts een lokale verdoving, er komt dus geen narcose van te pas. Na de behandeling wordt u aangeraden om in de eerste twee dagen de oogleden te koelen en ook te slapen met een extra kussen. Het verkoelen is tegen de zwelling en blauwe plekken. Na vijf tot zeven dagen zullen de hechtingen verwijderd worden.

http://injectableklinieken.nl/nl/