Toppubli
Image default
Business

Botox tegen hoofdpijn

Veel mensen kiezen ervoor veroudering weg te werken met enkele ingrijpende operaties. Hierdoor kan met een scalpel de effecten van natuurlijke huidveroudering tegen worden gegaan. Deze ingrijpende operaties heten operatieve facelifts. De naam verklapt al eigenlijk wat hier gebeurt. Tijdens deze cosmetische ingreep wordt verslapte huid gelift. Een facelift lijkt op het optillen va de huid, de naam zegt het al. In werkelijkheid word de huis naar achteren getrokken richting de oren. Tijdens de operatie ligt de patiënt onder narcose en kan drie uur duren. Voor een facelift wordt meestal gekozen als je niet meer gelukkig bent met je uiterlijk. De mensen die het meest kiezen voor deze schoonheidsoverweging zijn vrouwen tussen de vijftig en zestig jaar. Bij deze cosmetische ingreep zijn er wel risico’s. Zo kunnen er nabloedingen ontstaan en kan de huid afsterven. Om deze risico’s te verkleinen wordt u aangeraden te stoppen met roken voor zes weken voor de operatie.

 

Een alternatief voor een operatieve facelift is de liquid facelift. Dit is een behandeling waarbij zogenaamde injectable fillers worden gebruikt, ook wel injectables genoemd. Deze middelen worden gebruikt door goed opgeleide specialisten. Deze worden onder de huid geïnjecteerd om rimpels minder zicht te maken. De rimpels worden verzacht doordat de spiertjes tijdelijk minder actief worden gemaakt die de rimpels veroorzaken. De behandeling van een liquid facelift is veiliger, maar wel tijdelijk.

 

Dezelfde injectables kunnen gebruikt worden tegen migraine. De behandeling migraine gaat door middel van Botox. Ongeveer negentig procent van de bevolking heeft wel eens hoofdpijn en dit kan verholpen of voorkomen worden met behulp van een botox behandeling. Bij deze behandeling krijg je gemiddeld tien injecties in twee verschillende zones. Hierdoor zullen de spieren in die zones zich ontspannen na ongeveer twee weken. Omdat de spieren ontspannen zijn zal de frequentie en intensiteit van de hoofdpijn afnemen. Na gemiddeld drie maanden is de botox uitgewerkt, dan zal je een nieuwe behandeling moeten krijgen.

http://faceland.nl/