Toppubli
Image default
Business

GPS Tracker

Het hebben van een GPS Tracker van Global Trackmarks heeft vele voordelen. Met behulp van een GPS Tracker kun je makkelijk en automatisch de rittenregistratie laten doen door een track and trace systeem. Het track and trace systeem zorgt ervoor dat er geen fouten zitten in de rittenregistratie en het precies duidelijk is hoeveel iedereen heeft gereden.

 

Voordelen

Een groot voordeel is dat er minder administratie is. Werknemers zijn geen tijd meer kwijt aan het opschrijven hoe lang ze in de auto hebben gezeten op welke dag, maar dit wordt automatisch voor ze gedaan. Dit schilt veel tijd en dus ook kosten. Een ander voordeel is dat het een veiliger gevoel geeft aan de werkgever. De werkgever weet precies wat zijn werknemers doen en weet zeker dat ze goed rijden. Hij kan met behulp van het track and trace systeem zien waar zijn werknemers rijden, waardoor hij met een gerust hart ze kan laten werken. Een ander voordeel is dat een GPS Tracker discussie vermindert tussen een werknemer en een werkgever. Wanneer men op papier noteert hoeveel hij kan hebben gereden, kan men hiermee sjoemelen. Een werkgever kan dit ontdekken en de werknemer hierop aanspreken, waarna de werknemer het kan ontkennen. Dit kan voor discussies en een vervelende sfeer zorgen. Doordat een track & trace precies laat zien hoe ver iemand gereden heeft, kunnen hier geen discussies meer over gevoerd worden.

 

GPS Tracker van Global Trackmarks

Een GPS Tracker kan niet alleen op een auto achter gelaten worden, maar ook op materiaal. Wanneer iemand duur materiaal ergens moet achterlaten voor een nacht, is het verstandig om hierop en GPS Tracker te plaatsen. Indien het materiaal gestolen wordt, kan je met het track and trace systeem simpelweg opzoeken waar het heen is verplaats. De politie kan het materiaal vervolgens voor je terughalen. Bekijk dus snel alle GPS Trackers van Global Trackmarks!

 

https://www.globaltrackmarks.nl/