Toppubli
Image default
Business

Traineeship overheid volgen bij NewPublic

Wilt u ook aan de slag bij de overheid? Newpublic biedt unieke traineeships voor jong talent. Heeft u een bachelor of masterdiploma op zak? Dan kunt uw opgedane kennis toepassen in de praktijk. Volg een traineeship overheid en doe ervaring op in de praktijk.

Werken en leren

Tijdens een traineeship overheid bent u werkzaam bij een overheidsinstelling. Er zijn overheidsinstellingen door het hele land die trainees accepteren, dus u heeft enorme keuze waar u aan de slag wilt. U heeft een officiële functie binnen deze overheidsinstelling. U bent bijvoorbeeld werkzaam als projectleider, IT-specialist of communicatieleider. U voert unieke projecten uit en helpt mee binnen de instelling. Daarnaast volgt u een unieke studiemodule die u verder ontwikkeld.

Arbeidsperspectief

Door het volgen van een traineeship overheid heeft u unieke arbeidsmogelijkheden. U heeft aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van de overheid en kunt bij veel overheidsinstellingen terecht. In veel gevallen wordt na het voltooien van de traineeship overheid, direct een vaste aanstelling aangeboden. Bent u eerder geïnteresseerd in een Traineeship bij de gemeente? Ook dat is mogelijk.

Persoonlijke ontwikkeling

Bent u op zoek naar persoonlijke ontwikkeling en het optimaal benutten van uw kwaliteiten? Volg een traineeship overheid bij Newpublic. Stoom uzelf klaar voor de arbeidsmarkt en geniet van extra handvatten. Wilt u meer weten over deze mogelijkheid? Bekijk de website van Newpublic en doe direct de test of u in aanmerking komt voor een traineeship.