Toppubli
Image default
Business

Hoe zit een tandartsenpraktijk in elkaar?

 

Een tandarts is doorgaans uit ongeveer drie onderdelen opgebouwd. Het eerste wat u ziet is het figuurlijke gezicht van de tandarts; de administratieve medewerkers. In dit deel is tevens de wachtruimte waar u wacht op het tweede deel van de tandartsenpraktijk; de tandarts en tandarts gerelateerde beroepen. Een andere functie van de tandartsenpraktijk is het management. Wilt u zeker weten dat er goed functionerende specialisten op elk niveau werkzaam zijn bij uw tandarts? Ga dan naar Tandartsenpraktijk.

 

Administratie van de tandartsenpraktijk

De administratie van de tandartsenpraktijk is erg belangrijk in het eerste contact dat telkens met de klant gemaakt wordt. Dit moeten mensen zijn die enthousiast en gemotiveerd zijn terwijl ze mensen van dienst zijn. Door te focussen op de klant zijn behoeften is de ervaring van de service die de klant ervaart goed. Daarnaast is het afspraken maken niet een zaak die de tandarts doet, maar deze medewerkers doen dat. Zij ondersteunen de tandarts en de specialisten die er werken.

 

De tandarts en tandarts gerelateerde beroepen

Nu komt u aan bij de tandarts zelf. Hier bent u bekend mee en deze heeft de expertise om controles te doen en advies te geven. Daarnaast gaan steeds meer mensen naar de mondhygiënist. Dit is geen gediplomeerd tandarts maar kan het gebit grondig reinigen door tandplak en tandsteen te verwijderen, om zo gaatjes te voorkomen.

 

Het management van de tandartsenpraktijk

De tandartsenpraktijk heeft doorgaans ook een management wat het klantenbestand bijhoudt. Ook wordt er gebruik gemaakt van het management om functies te bepalen en nieuwe mensen aan te nemen. Bij Tandartsenpraktijk Floriande zijn alle functies goed ingedeeld en kunt u voor al uw klachten terecht bij onze specialisten. Neem direct contact op via de website, of bel direct met een van onze medewerkers met inhoudelijke kennis.