Toppubli
Image default
Business

IP camera systeem kopen

IP camera systeem kopen

Wilt u hoogwaardige beveiligingsproducten kopen zoals een IP camera systeem voor uw woning of bedrijfspand? Arend Beveiliging heeft in huis wat u zoekt. We verkopen ieder type beveiligingsmechanisme met een elektronische bediening. Daarbij denkt u aan videobewaking met een IP camera systeem, elektronische deurbediening met speciale toegangscontroletechnieken, alarmsystemen, intercomsystemen en meer.

Bij koop van onze goederen kunt u op een snelle levertijd rekenen indien u tijdig bestelt. Daarnaast kunnen onze specialisten u helpen bij het plaatsen van uw gekochte goederen. Arend Beveiliging heeft namelijk al meer dan 25 jaar ervaring in het installeren van beveiligingscomponenten en IP camera’s in woningen en bedrijfsgebouwen. Bij ons bent u dus verzekerd van een geslaagde en werkende installatie. Doe daarom uw aankoop bij Arend Beveiliging en laat direct uw systeem installeren door een ervaren monteur. Hierbij hebt u nog eens een garantieperiode voor uw product. Kortom kijk eens op onze website om eenIP camera systeem te kopen en kies voor een product van ons beveiligingsinstallatiebedrijf.

Ruime keuze in IP camera’s bij Arend Beveiliging

Er zijn vele IP camera’s en aanverwante producten op het gebied van veiligheid van verschillende merken zoals Dahua, Honeywell, CDVI, Maaslandgroep, Sewosy en meer. Zo hebt u bijvoorbeeld de keuze uit meerdere type bewakingscamera’s om te kopen. Er zijn de standaard camera’s die continu opnamen maken en deze opslaan in een database. Deze manier van opnemen voorkomt echter geen insluiping of misdaad behalve door het afschikwekkende effect. De real time IP camera’s bieden live opnamen die u van een afstand kunt bekijken. Daarbij kan een computerprogramma detecteren of er verdachte activiteit wordt waar genomen op een bepaalde plek. Als laatste is thermische videobewaking waarmee u ook bij slecht zicht of ’s nachts opnamen kunt maken.

De toegangscontrolesystemen die wij verkopen zijn ook van verschillend kaliber en voor verschillende toepassingen. Zo zijn er detectiepoorten met bijbehorende metaaldector die men in de hand kan houden. Dit systeem is geschikt om mensen te controleren op metalen voorwerpen op te sporen die als wapens dienen. Daarnaast zijn er RFID lezers waarmee enkel personen met een RFID kaart een deur of toegangspoortje kunnen openen. Zo houdt u iedereen buiten die niet zo’n pas heeft en hebt u geen extra beveiliger nodig die een doorgang in de gaten houdt. Als moderne techniek is er nog de biometrische toegangscontrole die u kunt kopen voor uw pand. Hierbij wordt een vingerafdruk gebruikt.

 

https://arendbeveiliging.nl/