Toppubli
Image default
Business

Koeriersdienst in de regio Gelderland

Iets vergeten door drukte en hectiek 

Soms hebben pakketjes haast. Veel haast. Er zit iets on jouw klaargezette zending dat hoe dan ook op tijd op het juiste adres moet verschijnen. Omdat u het druk had met uw gezin of door alle hectiek in uw bedrijf, is het versturen er echter bij ingeschoten. U ervaart flink wat stress, want het weekend breekt aan en uw reguliere verzender of postkantoor is niet meer te bereiken. Mocht u op deze penibele situatie zitten, schakel dan direct een spoedleverancier in. Een Koeriersdienst Gelderland die direct en snel kan bezorgen wat bezorgd moet worden. Waar ook in Nederland. 

Een altijd bereikbare en ervaren koerier 

In Gelderland is een Koeriersdienst Gelderland die van alle markten thuis is en in heel de provincie chauffeurs en koeriers heeft rondlopen die direct inzetbaar zijn voor spoedgevallen. Dat is Koeriersdienst De Vries, met kantoren in Harderwijk en Putten. Centraal in de provincie en dus snel ter plekke! Ons ervaren koeriersbedrijf is te allen tijde bereikbaar, 24/7, en helpt u van uw express zendingen en pakketten op tijd af te leveren. 

Bel direct en onze Koeriersdienst Gelderland helpt u snel 

Bel ons onmiddelijk op het nummer:06-20115184 Binnen no time staat er een ervaren medewerker van onze Koeriersdienst Gelderland voor uw deur om uw pakket op te halen en zorgvuldig op de goede plek af te leveren.