Toppubli
Image default
Business

Niemand ontkomt eraan

Rimpels, iedereen wil er niet over beginnen het is een beetje een taboe. Maar helaas iedereen moet eraan geloven. Althans, degene die niet doen aan botox prijs, fillers of een liquid facelift. Nu zijn deze drie opties niet per definitie slecht, er word over het algemeen ook geen troep in je gezicht of waar dan ook gespoten. Dit ligt namelijk helemaal in eigen hand. Bij de meeste professionele klinieken wordt er gewerkt met hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof, daardoor kan het geen allergische reacties geven. Wel kan het een reactie veroorzaken als er allerlei andere stoffen aan toe worden gevoegd. Vergelijk daarom altijd ook verschillende klinieken voordat je zo maar ergens heen gaat. Het is belangrijk dat je een vertrouwelijke band hebt, en dat het goed aanvoelt ook als is het maar tijdelijk.

Wat er wordt gedaan tijdens een botox, filler of liquid facelift behandeling gaat als volgt. Er wordt met een hele dunne naald een vloeistof onder de huid gespoten die ervoor zorgt dat er weer zo geheten kussentjes onder de huid ontstaan die de huid weer naar boven duwen. Op deze manier treed er weer volume herstel op. Na enige tijd, zo tussen de 7 en 12 maanden, verdwijnen deze kussentjes weer. Dit gaat eigenlijk hetzelfde als het ontstaan van rimpels alleen dan wel iets sneller.

Rimpels kan je een tijdje uitstellen. Zo kan je bijvoorbeeld bij zonnig weer gebruik maken van een zonnebril of een pet. Dit om te voorkomen dat je veelvuldig je ogen dicht knijpt waardoor er eerder rimpels op kunnen treden. Ook het fronsen tijdens het lachen, verontwaardig zijn, boosheid en noem maar op kunnen rimpels op bepaalde plekken in het gezicht veroorzaken. Probeer daarom zo veel mogelijk niet te fronsen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je gezicht levenloos is dus enige expressie tonen kan natuurlijk wel maar er zijn dus dingen waardoor je bijvoorbeeld je kraaienpootjes kan uitstellen.

http://faceland.nl/