Toppubli
Image default
Business

RFID Tags

De intelligente RFID-tags van Geodynamics zijn dé ideale manier om uw materiaal beter te beheren. U heeft een bedrijf in bijvoorbeeld de bouw- of transportsector? Dan heeft u wellicht een fortuin aan materiaal dat door uw personeel gebruikt wordt op verschillende locaties. Het is niet gek dat u dan graag wil weten waar uw materiaal zich bevindt, om het overzicht te bewaren. Bovendien is deze informatie noodzakelijk voor een goede en efficiënte werkplanning.

Dankzij de RFID-tags weet u op elk moment waar het materiaal is. De tags zijn discreet aan te brengen op allerlei materialen, van elektrisch gereedschap tot verpakkingsmateriaal en grotere spullen zoals mobiele toiletten, containers en kraantoebehoren. Ook dure IT-apparatuur kan voorzien worden van een tag. De RFID-tags zijn niet alleen een handige hulp om bij te houden waar het materiaal is, maar helpen ook bij het efficiënt gebruiken ervan. Het is zinloos om materiaal steeds weer van hot naar her te verslepen, als het ook eenvoudiger kan. U bekijkt welke machine op welke plaats is, en op basis daarvan bepaalt u waar en wanneer ze de volgende keer kan ingezet worden.

U bespaart uw personeel tijd, en dat ziet u terug in uw financiën. Het installeren van intelligente RFID-tags is dan ook ongetwijfeld een nuttige investering die u in korte tijd terug kan verdienen wanneer materiaal niet meer spoorloos verdwijnt en beter gebruikt kan worden. Wil u graag meer weten over deze oplossing van Geodynamics? Neem dan even een kijkje op de website en laat u overtuigen van het nut van deze tool.

http://www.geodynamics.be/oplossingen/rfid-tags-materiaalbeheer/